Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava invită studenții să participe la competiția Tabere Studențești 2018 și să depună cererile tip la secretariatele facultăților în perioada până la data de 22 mai 2018.

În acest an USV a primit un număr de 160 de locuri gratuite în taberele studențești pentru perioada vacanței de vară 2018, iar beneficiarii acestor locuri sunt studenții finanțați de la bugetul de stat din ciclurile de licență și masterat, integraliști (studenții care au promovat la toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare) și sunt în vârstă de până la 35 de ani, în conformitate cu prevederile art. 2 al Metodologiei privind Organizarea și Desfășurarea Programului Național „Tabere Studențești” 2018. În cazul studenţilor – cazuri sociale, criteriul de student-integralist nu se aplică, ierarhizarea acestora făcându-se exclusiv în baza criteriilor sociale.

Categoriile de studenți beneficiari ai taberelor studențești conform Metodologiei sunt:
• cazuri sociale – studenții orfani de ambii părinți, cei proveniți din casele de copii sau plasament familial sau cei proveniți din medii defavorizate;
• studenți cu rezultate deosebite la învățătură în anul precedent de școlarizare, respectiv studenți care au participat la organizarea activităților culturale, artistice, științifice, sportive și de voluntariat din cadrul USV.
Selecția celor 160 de studenți se va face conform Metodologiei privind Organizarea și Desfășurarea Programului Național „Tabere Studențești” 2018, care se găsește la următoarea adresă: http://www.usv.ro/index.php/ro/1/Tabere%20studen%C8%9Be%C8%99ti/1106/6.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.