Un tânăr care a ucis un om cu un cuţit şi o bâtă de baseball a fost declarat admis la Universitatea Constantin Brancuşi, din Târgu-Jiu. Criminalul este aşteptat la cursuri, pentru că pedeapsa o ispăşeşte într-un regim mai relaxat. Colegii lui sunt îngroziţi.

Este scandal la Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu după ce conducerea instituției a admis la cursuri un student criminal.

Este vorba despre Vlad Scurtu Irimia, din Suceava, condamnat în 2007 la închisoare pentru omor deosebit de grav și tâlhărie.

Acesta, student fiind în Iași, împreună cu iubita sa (n.r. Alina Mihaela Roșca) au omorât un om de afaceri cu lovituri repetate de cuțit și cu o bâtă de baseball.

Între timp, tânăra care a participat la crimă a fost eliberată în cursul anului 2020, după 10 ani de închisoare.

Tânărul are de efectuat o pedeapsă de 23 de ani de închisoare în regim închis.

 Admiterea la universitatea din Târgu-Jiu îi schimbă regimul de detenție în semi-deschis, lucru care schimbă hotărârea judecătorească prin care a fost stabilit regimul de detenție.

Cei doi tineri au plănuit să-l omoare pe Daniel Mancaş, directorul unei firme din Botoşani cu care fata a avut o relaţie după ce s-au cunoscut pe internet. Potrivit planului, cei doi l-au atras pe Daniel Mancaş la Iaşi, unde l-au omorât cu 33 de lovituri de cuţit, dar şi mai multe lovituri cu o bâtă de baseball, relatează antena3.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.