Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava vă oferă posibilitatea de a studia Limba și Literatura Italiană în cadrul specializărilor de Limbă și Literatură: ROMÂNĂ-ITALIANĂ, FRANCEZĂ-ITALIANĂ și, din această sesiune de admitere, ENGLEZĂ-ITALIANĂ.

Candidații interesați vor începe studiul limbii italiene de la nivelul 0, nefiind necesară cunoașterea acesteia, iar cei care o cunosc deja vor avea posibilitatea perfecționării limbii italiene. Viitorii studenți la italiană vor avea șansa de a face cursuri cu lector nativ italian, vor avea posibilitatea de a studia în mari universități italiene prin programul Erasmus+, vor participa la cursuri interesante de limbă, literatură și cultură italiană, precum și la activități extracurriculare: Le Giornate del Film Italiano, L’Italiano Musicale, La Prova della Cucina Italiana.

Înscrierile se pot face în perioada 7-11 septembrie, în corpul A, sala A108, între orele 08:00-16:00. Colectivul de italiană vă așteaptă cu drag!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.