Așa cum v-am mai anunțat, mâine, vineri, 6 decembrie, la Pub km0 din Piatra Neamț, cadou de la Moș Niculae și soții Zlavoc, va fi Joi.

Într-o desfășurare de forțe cu adevărat sărbătorească, mâine seară se vor aduna pe scena primitorului Pub de deasupra farmaciei din centrul orașului Ovidiu Mihăilescu împreună cu trupa Joi și invitatul lor Adi Bezna. Recitalul, însoțit de lansarea ultimului CD al lui Ovidiu și de nota de culoare oferită de Adi, se anunță un cadou foarte plăcut pentru spectatorii din localitate și împrejurimi.

Cum nu se prea întâmplă ca asemenea evenimente să treacă neobservate sub Pietricica, sfătuim doritorii să-și rezerve locuri din timp, deoarece, oricât de primitor este Pub-ul lui Cristi și al Roxanei Zlavoc, locurile sunt limitate. Contrastele oferite de stilurile lui Ovidiu și Adi, poezia inspirată ce stă la baza cântecelor celor 2 promite o seară eveniment. Sucevenii invidioși pot sta liniștiți întrucât sâmbătă e rândul lui Adi Bezna să-i invite pe Ovidiu Mihăilescu și Joi pe scena Talcioc Cultural unde împreună cu Cătălin Ungureanu vor face al patrulea spectacol din seria Adi Bezna&Friends Folk Frumos și Chitara Cosânzeana.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.