Miercuri, 13 iunie 2018, elevii de clasa a VIII-a susțin proba la matematică, din cadrul Evaluării Naționale 2018.

Ultima zi de școală pentru elevi a fost 8 iunie. Luni, aceștia au susținut proba la Limba Română, supravegheați de profesori de la alte școli.

Elevii de clasa a VIII-a au susținut miercuri, 13 iunie, Evaluarea Națională la matematică. Proba la matematică este cea de-a doua din cadrul examenului pentru admiterea la liceu.

Elevii au intrat în sala de examen de la ora 8:30 și au avut  2 ore la dispoziție ca să rezolve subiectele la matematică.

Rezultatele parțiale de la Evaluare Națională vor fi afișate pe 19 iunie, iar cele finale, pe 23 iunie. Notele de la Limba Română și Matematică vor conta în proporție de 80% pentru media finală de admitere.

Între 29 iunie și 4 iulie, elevii vor completa opțiunile pentru admiterea în liceu. Momentan, sunt probleme cu site-ul EDU.RO, care mai pică din cauza serverelor, astfel că elevii ar putea avea dificultăți în a-l accesa în perioada următoare.

Ca și în anii precedenți, elevii care susțin Evaluarea Națională vor fi supravegheați audio-video. Vor fi înregistrate astfel chiar și convorbirile între supraveghetori.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.