Marți, 23 iunie, în baza Ordinului prefectului județului Suceava s-a constituit o comisie coordonată de subprefectul județului, Daniel Prorociuc pentru deplasarea în localitatea Dornești, pentru a verifica situația malurilor pe pârâul Ruda. Alături de acesta a fost un reprezentant din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Lt. Col. Mihai Constantin Parasca, un reprezentant din partea Serviciului de Gospodărire a Apelor, inginerul Ioan Ungureanu, primarul Luța Gheorghe și viceprimarul Luchian Constantin.

Anterior vizitei în teren, a avut loc o discuție tehnică la sediul primăriei din Dornești la care, alături de cei enumerați, au participat și vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, Răzvan Grigore Dănilă, director general Administrația Bazinală de Apă Siret și Florea Vlad, director tehnic in cadrul A.B.A. Siret.

„S-a discutat despre planificarea etapei a doua din Regularizarea cursului pârâului Ruda, pe o porțiune de aproximativ 500-600 de metri între podul rutier si podul C.F.R. De asemenea, s-a stabilit ca în perioada imediat următoare, reprezentanții S.G.A. Suceava să intervină pentru decolmatarea pe segment, respectiv îndepărtarea vegetației din zonă”, a precizat subprefectul Daniel Prorociuc.

 

One Response

 1. miron

  in sfarsit a iesit si daniel de la naftalina. aer curat, putin mers prin natura, foarte bine.
  desigur ca nu i-ar fi stricat si oleaca de efort, cu cizmele in picioare si o lopata in mana sa dea el startul la regularizarea malurilor paraului ruda.
  ca doar nu s-a dus atatia km doar pt. poze cu papura si stufaris.
  n-a prea invatat si daniel cate ceva bun de la primarul lungu, cat a fost consilier local.
  zic asta ca daniel a devenit obez in ultimile doua luni.
  daniel, aduna-te… si, fa si tu… ceva bun si semnificativ din postul pe care-l ocupi.
  de cand ti-ai schimbat locul, n-ai facut nimic concret pt. tinerii din judet, de ex.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.