Duminică, 30 august, subsecretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului cu atribuții în domeniul Tineretului, Radu Lebădă, și vicepreședintele TNL Nord-Est și candidatul PNL Suceava pentru Consiliul Județean, Alexandru Salup, au fost prezenți în comuna suceveană Bunești pentru a fi alături de candidatul PNL la funcția de primar, tânărul Cezar Ciornei. De asemenea, la întâlnire a luat parte și actualul primar al comunei Bunești, Ioan Dolcean.

Astfel, Cezar Ciornei le-a vorbit oamenilor despre echipa sa de consilieri, una în care experiența, performanța și tinerețea se împletesc. De asemenea, tânărul candidat și-a prezentat proiectele pe care le va implementa după ce va câștiga Primăria Bunești, subliniind și că le va continua pe cele începute de actualul primar.

„Echipa PNL Bunești este cea mai pregătită. Am oameni cu experiență în administrația locală, dar vorbesc și despre oameni noi care au venit alături de mine ca, împreună, să ducem comuna acolo unde ne dorim cu toții”, a precizat candidatul la Primăria Bunești, Cezar Ciornei.

La întâlnirea cu cetățenii din localitatea Bunești, subsecretarul de stat Radu Lebădă a precizat că îl susține pe Cezar Ciornei, întrucât este unul dintre tinerii care a demonstrat că este performant și serios, iar tinerețea și hotărârea acestuia sunt atuuri extrem de importante pentru un primar.

De altfel, Radu Lebădă a subliniat că tinerii trebuie să fie implicați în comunitate și i-a mulțumit primarului Ioan Dolcean pentru faptul că îl susține și îl sprijină pe tânărul Ciornei. 

„PNL susține tinerii performanți, iar Cezar Ciornei este unul dintre ei. Am convingerea că vom avea o colaborare bună cu Primăria comunei Bunești și după data de 27 septembrie, când colegul nostru va fi primarul acestei localități”, a declarat subsecretarul de stat Radu Lebădă.

Pe de altă parte, vicepreședintele TNL Nord Est și candidatul PNL Suceava pentru funcția de consilier județean, Alexandru Salup,  a precizat că întreaga echipă a TNL îl susține pe Cezar Ciornei, iar faptul că acesta este cel mai tânăr candidat la funcția de primar din județul Suceava este o realizare uriașă.

„Mă bucur că un tânăr de 25 de ani a ajuns să candideze pentru una dintre cele mai importante funcții dintr-o comună: cea de primar. Noi suntem alături de colegul nostru și avem așteptări de  la el, convinși fiind de faptul că nu ne va dezamăgi”, a declarat Alexandru Salup.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.