Trupa de teatru „Fabulinus” și Casa de Cultură a Studenților din Suceava din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” îşi aşteaptă publicul la o nouă reprezentaţie a piesei de teatru “Substantiv Feminin”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 29 aprilie, la ora 19, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”.

Piesa este o comedie într-un act și are la bază o colecție de texte ce surprind o zi din viața a șapte femei, foste angajate ale unui bar de noapte, naufragiate pe o insulă pustie cu un an în urmă. Spectacolul tratează într-o cheie comică relațiile dintre femei și bărbați, discrepanța dintre vis și realitate și dorinţa de putere.

Regia, scenografia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Ioan CREȚESCU.

Din distribuție fac parte: Anna MOLDOVAN, Ana GUBCA, Daria BRĂDĂȚAN, Tania DOMBROV, Vera ȚARAN, Silvia TIMOFTI, Iuliana GIRIGAN, Adrian CRĂCIUNESCUL, Alex HUȚANU, Mihai CERNEANU, Andrei TRAIAN. Sonorizare: Adrian CRĂCIUNESCUL, Alex HUȚANU. Lumini: Stelian CUNIȚCHI. Coordonator vocal: Iulia BURACIUC. Machiaj: Tania DOMBROV. Afiș: Anna MOLDOVAN. Logistică: Adrian CRĂCIUNESCUL.

Biletele se pot achiziționa între orele 10:00 – 16:00, la camera 101, din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, sau, înaintea spectacolului, la intrarea în Auditoriumul „Joseph Schmidt”.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.