Edilul sucevean Ion Lungu a anunțat că în municipiul Suceava ar putea avea loc o finală regională a Concursului Eurovision, ediția 2019.

Am primit o solicitare din partea Televiziunii Române să fim parteneri, să devenim co-producători pentru ediția 2019 a Festivalului de muzică Eurovision, cu o finală regională care se desfășoară în luna decembrie 2018, la Suceava. Am dat un răspuns că suntem de acord. De data această mă voi implica personal în această problemă. Vom atrage și parteneri privați în acest proiect și zic că nu ar trebui să ratăm această posibilitate de promovare a orașului Suceava, a Bucovinei. Am dat un răspuns pozitiv și așteptăm să vedem ce vor spune cei de la Televiziunea Română, probabil sunt mai multe oferte, de la mai multe orașe”, a declarat Ion Lungu.

Și la începutul acestui an au fost discuții despre găzduirea unei semifinale a Eurovision 2018  la Suceava, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza neînțelegerilor financiare dintre administrația locală și Televiziunea Română.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.