Inginerul Gelu Puiu a fost numit Secretar de Stat în cadrul Ministerului Mediului. Decizia cu numărul 173 a fost publicată astăzi, 29 martie, pe site-ul Monitorului Oficial.

Profesionistul lansat de Suceava pe funcția de Secretar de Stat în Ministerul Mediului este tânărul inginer de succes, Gelu Puiu. Decizia de numire în funcție a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.gelu

Intuiția reporterilor SUCEAVAL!VE s-a dovedit a fi, pe bună dreptate,  cea mai apropiată de adevăr. Spunem asta pentru că, în urmă cu doar două luni, a fost publicat un articol în care prezentam faptul că prin numirea tânărului inginer Gelu Puiu, Partidul Național Liberal  face cea mai importantă dovadă de responsabilitate din anul 2006 încoace. Iată că județul Suceava a trimis un adevărat profesionist în acest domeniu în managementul național al pădurilor.

În materialul Gelu Puiu: Profesionalism, determinare şi tinereţe. Prin numirea unui profesionist în conducerea Ministerului Apelor si Pădurilor, PNL Suceava face cea mai importantă dovadă de responsabilitate din anul 2006 încoace, puteți citi mai multe despre noul Secretar de Stat, Gelu Puiu, din cadrul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice.

Imediat după ce decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, reporterii SUCEAVAL!VE l-au contactat telefonic pe noul Secretar de Stat pentru a-i afla poziția vis-a-vis de aceată numire. Gelu Puiu a refuzat elegant orice comentariu pe această temă. „Nu pot să spun nimic deocamdată. Decizia abia a fost publicată, vreau să ajung la București, să am o discuție cu superiorii mei, urmând ca mai apoi să avem o discuție pe această temă”, a precizat Gelu Puiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.