IMPOSTURA în ACTUALITATEA zilei: La Suceava vom trăi mai bine fără PSD (acest PSD)!

ioan stan 2

Domnul din imagine se urinează elegant pe noi!

Încasează o pensie care acum, probabil, este cu mult peste 700 milioane de lei vechi pe an.

Ceva mai în urmă avea o pensie de 61.560 RON și mai încasa 141.381 RON dintr-o sinecură intitulată Parlamentul României, în timp ce era și deținătorul unor lichidități de 1.447.299 RON, adică vreo 14,5 miliarde de lei, strecurați sub cergă, pe o logică care sfidează orice urmă de bun simț.

La 65 de ani împliniți, fără vreo pensie specială, domnul Ioan Stan (președinte al PSD Suceava) adună totuși, de la stat, cu mult peste 50.000 de EUR, având o pensie de circa 15.000 de EUR pe an. A fost bugetar toată viața, iar din 2016 este senator de Suceava.

Cum este posibilă o pensie de genul prezentat mai sus când acest încâlcit agramat este un impostor dovedit, atât în discurs, în afaceri, cât și în politica locală, darămite în cea națională?

Cum e posibil să ne permitem să plătim tipul acesta de pensii când politicienii noștri sunt faimoși prin corupție și furajarea cu bani negri adunați de la membrii de partid? Oare acestor indivizi li se calculează altfel coșul zilnic de consum?

Desigur, semidoctul a terminat toate cursurile specifice politrucilor longevivi, adică cele de zootehnie și îngrijirea animalelor din servicii. Bănuim că știți despre ce vorbim…

Cetățeanul turmentat are și plasamente financiare de, atenție, 16,8 miliarde lei, dar și terenuri însumând 18.055 metri pătrați, locuind într-o casă de, iarăși atenție, 1.356 metri pătrați, în care poți parca 30 de troleibuze din alea cu care mergeam noi, contribuabilii, la serviciu.

Iar elita Sucevei, intelectuali de bun simț, stau în apartamente, cu 2-3 camere, de 50-60 mp, iar cei ce au muncit 35-45 de ani au o pensie medie de 1.500 ron pe lună. Dacă e medie, după capul nostru, raportat la cele ce ajung și la 78.000 ron/lună Click AICI!, înseamnă că majoritatea pensiilor românilor sunt sub acest nivel.

Oamenii cu studii și muncă onestă (impostorul cultural Ion Drăgușanul nu se încadrează, de ce? Click AICI!), acești cetățeni din coada României au și un alt calcul pentru coșul de consum… iată, pentru 4 persoane Coşul minim de consum de 7.000 de lei pe lună, votat de Parlament Click AICI!.

Oare cât plătește, baronul zoo, factura la utilități pe timp de iarnă, pentru acest monstru urbanistic? Sau o fi vreun comodat ori descărcare de cheltuieli pe firmă, pentru eludarea statului?

În timp ce el mulge bugetul de stat cu peste 50.000 EUR, soția sa ca și administrator de pensiune, tot a lor, privată, câștigă doar 1.520 lei lunar. Ceva miroase!

Averea și CV-ul domnului sunt siderante.

Nu vi se pare ciudat?  Pute a impostură și servicii. Până când?

”Spune-mi un membru adevărat
Pe care tu să nu-l fi îmbătat?
Spune-mi un om promovat de tine
Altfel decât ca să-ți procuri un bine?”

Câte ouă face o prepeliță PSD în 48 de ore, domnule specialist din Consiliul Național, Ioan Stan?

Ce să votăm la Suceava, domnule Marcel Ciolacu?

 

Dies Irae.

sigla 2

Bukowina lui Invers! Click AICI!

Articol preluat din Ziarul Ducatul Bukowina. Citește mai mult pe … Click! ZDB

11 Responses

 1. Ioana

  Aştept doar să se facă boare de vânt şi să adie, în nopţile de după, deasupra şanţului de apărare al Cetăţii Suceava, retrezite la viaţă, în fiecare an, de muzica viitorimii. Prin Andi şi datorită lui, sunt şi eu un fir de nisip din universul Bucovina Rock Castle.
  Cărțile, din voia autorului, nu vor mai fi tipărite. Le puteţi descărca gratuit. Faceţi click pe copertă, vizualizaţi-o, apoi salvaţi-o în pdf.

  Răspunde
  • Arcadie Bodalee

   În sfârșit o idee bună! Mai puțină maculatură istoriografică, mai mulți arbori lăsați în pădure.

   Răspunde
  • Mugur_Ciumică

   Să adie, ce? O boare de kkt,de pishat,de droguri,de prezervative,de seringi,de vome,de proști nespălați,de proaste suferind de LAP,de IQ de avarie,de megalomani,de complexați,mai ce?
   Nu ți-ar prinde mai bine o boare de vânt mai slobodă,dincolo de șanțul Cetății de Scaun,monument istoric din clasa A,sit arheologic neepuizat,simbol și reper al istoriei naționale,nu ați putea să pogo-pogo,să vă dați cap în cap,ca berbecii,să boncaluiți,să răgăluiți,să vă excitați glandele, doar ceva mai incolo,vreo 50 de m.,sperând că o să-l prindeți pe Andi intr-o zi de grație,fără amfetamine și droguri de mare risc îngurgitate?
   Coccinela Septempunctata…

   Răspunde
 2. Lora

  PSD Suceava cu Ioan Stan și lipsă de viziune, este ceva ce nu există în peisajul politic local. Procentul de 30% a fost atins total întâmplător și numai datorită PSD la nivel național, datorită unor schimbări de lideri nationali, datorită unor servicii (unele!!!, nu toate), datorită prezenței scăzute la vot (dacă prezența la vot era cu 10 procente mai mare, scorul PSD Suceava aproape se injumatățea), datorită bugetului alocat presei de kkt (din bani publici) și datorită consecvenței unor electori și lideri de opinie locală care votează partidul indiferent de vremelnicii ce-l conduc (sperând într-o schimbare internă)…

  Răspunde
  • Troașe

   Ar cam fi cazul încă de pe acum, auzi bre că asta are 65+ de ani. Ce-i mai trebuie lui funcție politică și femei din organizația de tineret?

   Răspunde
 3. Zdrob & Țup

  Ferească sfântul ce averi are ăsta! Incredibil! Puteri găunoase insulte trag banul la teșchereua proprie și nu se mai lasa duse acasă. Exact ca Drăgușanul pensionarul activ și plin de cultură putredă

  Răspunde
  • gicu m

   Ați umflat psdeul la alegeri cu acest ”muie” de prostani neisprăviți, vitelor! ”Muie” le-a adus pesediștilor mai multe voturi decât intelighenția meritomană a penelistilor.

   Răspunde
 4. gicu m

  Ați umflat psdeul la alegeri cu acest ”muie” de prostani neisprăviți, vitelor! ”Muie” le-a adus pesediștilor mai multe voturi decât intelighenția meritomană a penelistilor.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.