Sucevenii racordați la sistemul centralizat de încălzire a orașului Suceava vor folosi ligheanul, în luna august, pentru a se spăla. Vestea a fost anunțată de conducerea societății Termica, prin persoana directorului Ovidiu Dumitrescu, care a precizat că sistarea furnizării agentului termic pentru încălzirea apei va surveni pe 5 august, în condițiile în care şi Consiliul Local îşi va da acordul.

Conducerea Termica a anunțat că reparaţiile se vor face la instalaţiile aferente CT2 pe gaze naturale, respectiv cazanelor de apă fierbinte (CAF). O altă problemă care o vor soluționa cei de la Termica e legată de  înlocuirea porţiunilor de conducte cu probleme, robinete, armături şi alte elemente, unul dintre punctele critice fiind racordul de la punctul termic Obcini 4.

Lista cu programul intervenţiilor este una lungă, însă realizarea acestora depinde şi de modul în care consumatorii casnici înţeleg să-şi plătească facturile restante.

„Perioada de reparaţii, care va dura până pe 31 august, va include intervenţii de reparaţii atât la sursă (CAF), cât şi pe magistralele de transport, reţele de distribuire şi în punctele termice.Vom face lucrări de reparaţii în măsura în care vom avea suficienţi bani. De aceea sperăm să crească şi încasările de la populaţie”, a declarat Dumitrescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.