Deși au jucat în zece oameni preț de peste 20 de minute, jucătorii de la Dinamo II s-au impus în fața celor de la Rapid CFR Suceava. Partida de pe Stadionul Areni a început după un minut de reculegere în memoria fostului crainic al stadionului, Ioan Vaţlavec.

Încă trei puncte vitale a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, Rapid CFR Suceava. Cei de la Dinamo au marcat rapid în minutul 9, la prima ocazie, prin Ioniță, care a înscris după un corner executat de pe partea dreaptă. Cele două echipe au practicat un joc steril cu foarte multe mingi aruncate aiurea, însă acest aspect a fost trecut cu vederea de cei 1500 de spectatori, după ce rapidiștii au egalat prin Ionuț Plămadă în minutul 45, printr-o centrare de pe partea dreaptă a lui Bălan.

În partea a doua a meciului, cele două echipe și-au creat numeroase ocazii, dar fără să înscrie. Rând pe rând, cei de la Rapid fie au ratat, trimițând pe lângă poartă la mică distanță, fie s-au umplut de ridicol când au luftat din șase metri. Rapid CFR- Dinamo IIrapid gol PlamadaLa jumătatea reprizei secunde, oaspeţii rămân în zece oameni, după ce proaspătul  Al. Vasile a luat al doilea cartonaș galben, pentru o tragere de tricou. Rapid CFR a încercat desprinderea pe tabelă, însă cei care au marcat au fost bucureștenii, în minutul 81, când Buia a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului rapidist, scor final 1-2.

gol buia DSC_0255

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.