Primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi au verificat joi, 10 noiembrie, stocurile de material antiderapant ale operatorului de salubrizare stradală din municipiul Suceava, precum și flota de mașini de deszăpezire pregătită pentru această perioadă. Astfel, aceștia au primit asigurări de la Diasil că atât mașinile de deszăpezire, cât și personalul angajat, sunt pregătiți să acționeze.

„Am trecut în revistă, la sediul firmei Diasil din Ițcani, utilajele pregătite pentru intervenții pe timp de iarnă la îngheț și de dezăpezire.
Astfel, sunt pregătite 34 de utilaje de deszăpezire, din care: 20 de autospeciale pentru carosabil/străzi principale, dotate cu plug și sărărițe, 11 autospeciale pentru carosabil/străzi înguste, trei încărcătoare frontale pentru zăpadă/gheață, trei motofreze pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare și zece utilaje cu funcționare manuală. Stocurile de material antiderapant sunt de 1000 tone de sare si 250 de tone de nisip.
Începând cu data de 15 noiembrie 2022, vor functiona Dispeceratele de la Primăria Municipiului Suceava si Dispeceratul Nonstop de la firma Diasil.
Vreau să-i asigur pe suceveni că nu vor fi nici în această iarnă probleme cu privire la deszăpezirea străzilor si trotuarelor.
Doamne ajută!”, a spus primarul Ion Lungu.

De cealaltă parte, viceprimarul Lucian Harșovschi a făcut un  apel la suceveni să-și echipeze mașinile corespunzător pentru sezonul de iarnă.

„Iarna nu ne-a luat pe nepregătite în ultimii ani, iar important este ca nici pe șoferi să nu îi ia pe nepregătite și să își echipeze mașinile corespunzător pentru sezonul rece. E bine de știut că avem cele două numere de permanență la care sucevenii pot apela, respectiv cel de dispeceratul Diasil: 0731996856, sau cel de la Primăria Suceava: 0230212696. Colegii mei vor asigura și ei permanența începând cu 15 noiembrie și vor răspunde la toate apelurile atunci când vor fi probleme. O iarnă liniștită să avem”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.