Ministerul Turismului a participat, în perioada 5 – 7 noiembrie, la cel mai mare târg de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, la Londra.

Standul României a fost pus la dispoziție gratuit de către Ministerul Turismului tuturor operatorilor de turism din România interesați de promovare în cadrul expoziției londoneze. Astfel, 41 de coexpozanți publici și privați au prezentat oferta turistică a României sub același acoperiș cu liderii industriei care împărtășesc noile tendințe și inovații din sectorul de turism.

„Ministerul Turismului a venit în întâmpinarea celor prezenți la târg cu prezentări video, respectiv clipuri de promovare care au rulat pe două ecrane de mari dimensiuni amplasate în cadrul standului. Vizitatorii standului țării noastre au luat contact cu frumusețile României și prin intermediul tehnologiei virtual reality cu ajutorul căreia au putut vizita obiectivele dintr-una din cele mai frumoase destinații românești, Suceava”, a transmis Ministerul Turismului.

De asemenea, potrivit sursei citate, tradițiile românești au fost puse în valoare de un pictor din Bucovina care a prezentat publicului creații de artă populară.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.