Primarul Ion Lungu a făcut apel la cei care vor veni în zona Esplanadei pentru a vedea focul de artificii să poarte mască și să respecte distanțarea fizică. Durata spectacolului, care va începe, firesc, la ora 0, este de 20 de minute, fiind cel mai lung foc de artificii organizat în noaptea de Revelion în partea de nord a Moldovei.

Focul de artificii de la petrecerea de Revelion în aer liber din centrul Sucevei va fi lansat de pe Casa de Cultură, nu din zona Bradului de Crăciun. O informare în acest sens a fost făcută de primarul Ion Lungu la ultima conferință de presă din data de 29 decembrie. „

Este loc destul,  focul de artificii poate fi văzut din orice colț al pieței”, a spus Ion Lungu încercând să convingă oamenii să nu se îmbulzească în jurul Bradului de Crăciun.

De asemenea, edilul a menționat că spectacolul pirotehnic va ține 20 de minute. În condițiile în care pandemia de noul coronavirus este departe de a lua sfârșit, primarul Sucevei a făcut apel la purtarea măștii de protecție, fapt pe care edilul îl respectă cu strictețe, chiar și la ultima conferință în format online el purtând mască.

„Îi rog pe cei care vin să poarte mască și să respecte distanțarea fizică”, a declarat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.