Un bărbat de 82 de ani din municipiul Suceava a murit la Spitalul Județean Suceava, unde era internat după ce a căzut pe scări.

Mai precis, la dat de 26.05.2019 B.G.l-a ajutat pe un vecin imobilizat în scaun cu rotile să coboare scările blocului unde locuiesc, de pe str. Oituz. În momentul în care au ajuns între etajul I și parter, B.G. s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, accidentându-se la cap. Urmare a leziunilor suferite, bărbatului s-a deplasat la U.P.U. din cadrul Spitalul Județean Suceava unde i s-au acordat îngrijiri medicale, după care a fost externat.

La 27.06.2019, B.G. a acuzat dureri în zona capului fapt pentru care s-a deplasat din nou la spital unde a fost internat pe Secția Neurochirurgie și operat ulterior, deoarece în urma investigațiilor medicale i s-au găsit 2 hematoame subdurale.

La 30.06.2019 Situația bărbatului s-a agravat în data de 30.06, acesta fiind internat pe Secția Reanimare unde a decedat, urmare a complicațiilor suferite.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă, ce urmează a fi soluționat procedural de către BIC Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.