Luni, 20 aprilie, la ora 10:45, Poliţia mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către M. Gabriel, de 43 ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresat fizic.

A fost contactat telefonic apelantul, care a declarat verbal că se află în interiorul locuinței de pe str. Mărășești, iar în urmă cu aproximativ 20 de min. a ieșit pe holul etajului unde locuiește pentru a merge la toaleta comună, iar la întoarcere, vecinul său B. Nicolae, de 52 ani, tot din localitate, l-a îmbrâncit pe motiv că nu are voie să iasă din casă, nefiind prima dată când se întâmplă acest lucru.

Fiind întrebat dacă dorește să fie solicitată o ambulanță la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale, M. Gabriel a refuzat, precizând că se simte bine și nu are nevoie de îngrijiri medicale.

M. Gabriel a declarat telefonic că doreşte efectuarea de cercetări penale faţă de vecinul său privind incidentul reclamat, deoarece nu este prima dată când acesta îl lovește fără motiv întemeiat.

A fost întocmit proces verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.