Luni, 27 aprilie, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 de către G. Liviu, despre faptul că fiul său G. Sebastian  în vârstă de 40 ani, a decedat în locuinţa lui situată în municipiul Suceava.

Bărbatul locuia singur, iar datorită faptului că era alcoolic, singura persoană cu care ţine legătura era tatăl lui. Duminică, 26 aprilie, în jurul orelor 12:00, G. Liviu a discutat telefonic cu fiul lui, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, şi se plângea de dureri în zona ficatului. În cursul zilei de luni G. Liviu l-a apelat telefonic de mai multe ori pe fiul lui, dar acesta din urmă nu i-a răspuns la telefon, fapt pentru care s-a deplasat la locuinţa acestuia, ocazie cu care a constatat faptul că bărbatul era decedat în imobil.

Din discuţia purtată cu G. Liviu a reieşit faptul că decedatul nu avea medic de familie, era un consumator înrăit de băuturi alcoolice, şi în ultima vreme acuza dureri în zona ficatului, fără a se trata în vreun fel.

Cadavrul a fost depus la Morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează a fi soluţionat procedural de către BIC.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.