Sâmbătă, 8 august, la  orele 15.40, lucrătorii Secţiei de poliţie nr. 7 Mălini au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie  despre faptul că tatăl ei a căzut în apa Moldovei și este negru la față.

S-a stabilit că, în jurul orelor 09.00, D.C., de 58 ani din mun. Suceava, a venit la casa părintească din sat/com. Cornu Luncii, împreună cu fiica sa și cu prietenul acesteia, unde au făcut un grătar. În jurul orei 13:30, bărbatul s-a dus cu fiica sa si cu prietenul acesteia la Râul Moldova cu intenția de a intra în apă să facă baie. Acesta a intrat de mai multe ori în apă, iar la un moment i s-a făcut rău și a căzut în apă, fiind scos imediat de fiica sa si de prietenul acesteia.  A fost solicitată ambulanța iar la fața locului au intervenit două echipaje de ambulanță care au efectuat manevre de resuscitare însă fără niciun rezultat fapt pentru care s-a constatat decesul.

Bărbatul era cunoscut ca o persoană cu afecțiuni cardiace.

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, care va fi soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Cornu Luncii. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.