Marți, 31 martie, la ora 10.13, Poliţia mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către G. Petru din Suceava, cu privire la faptul că vecinul său T. Victor, de 65 ani, din mun. Suceava, a fost găsit decedat în locuința de la adresa de domiciliu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul locuia împreună cu mama sa I. Elena, în vârstă de 92 ani, la adresa din mun. Suceava. Acesta era frecvent vizitat de rude, care îi aduceau de mâncare la domiciliu de aproximativ 1 lună. Marți, în jurul orei 09.00, G. Petru, l-a vizitat pe vecinul său, T.Victor, ocazie cu care a constatat că acesta este decedat în locuință.

Pentru acest motiv au fost contactate rudele, în condițiile în care I. Elena este în etate și nu a putut oferi detaliile necesare clarificării situației acestuia. Ulterior, s-a constatat că T. Victor nu se află în evidențele vreunui medic de familie, motiv pentru care a fost sesizată Poliția Mun. Suceava în vederea efectuării de cercetări. Bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de alcool, fără ocupație și în perioada anterioară constatării decesului, acesta s-a plâns de dureri în zona ficatului.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.