Duminică, 5 aprilie, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul  că o persoană  de sex masculin a sustras o sticlă de votcă din incinta unui magazin de pe str. Bld. George Enescu, din mun. Suceava.

În interiorul magazinului a fost identificat M. Adrian de 47 ani din mun. Suceava fiind cel care a sustras o sticlă de votcă, de 500 ml, în valoare de 25,99 lei. Cel în cauză a ascuns sticla în buzunarul pantalonilor cu care era îmbrăcat, după care a ieşit pe la casa de marcat a magazinului fără a o achita, fiind oprit imediat de către un angajat al magazinului înainte de a ieşi din acesta.  

Reprezentanții magazinului au declarat că nu se constituie parte civilă în procesul penal, paguba fiind recuperată în totalitate.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde  s-a  întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate de Poliția Municipiului Suceava. Bărbatul a fost sancționat si conform Ordonanței Militare nr. 3/2020 art. 1 cu amendă în valoare de 2000 lei.    

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.