O suceveancă a fost arestată în Italia și trimisă să își ispășească cei 15 ani de închisoare în România.

Pe numele Florentina Nwokeji, potrivit poliției, a fost emis un mandat de extrădare, de către Tribunalul București – Secția a II-a Penală. În fapt s-a reținut căîn perioada anilor 2002-2004, Florentina Nwokeji s-a ocupat de organizarea traficului de droguri, de recrutarea cărăușilor, procurarea biletelor de călătorie și întocmirea tuturor formalităților necesare pentru efectuarea transporturilor de droguri de pe urma cărora încasa sume de bani considerabile.

Joi, 10 ianuarie 2013  Florentina Nwokeji, de 33 de ani din comuna Grămești, a fost încarcerată în arestul central București. Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a Penală, a emis mandatul de executare a pedepsei din 20.11.2007, fiind condamnată la 15 ani închisoare pentru trafic ilicit de droguri de mare risc. Condamnata a fost pusă în urmărire din 22.06.2006, fiind semnalată şi pe plan internațional.

La 12.10.2012, urmare a demersurilor efectuate de I.P.J. Suceava în colaborare cu autoritățile judiciare italiene, cea în cauză a fost depistată şi arestată pe teritoriul Italiei. Urmărita a fost extrădată, fiind preluată de o escortă şi încarcerată în Arestul central Bucureşti.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.