O femeie de 42 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112, marți, 13 august, anunțând că a fost lovită de un bărbat de 51 de ani.

Apelanta a fost identificată la domiciliu și a declarat verbal că în seara zilei de marți, în jurul orei 20:00, când a revenit la domiciliu de la serviciu, l-a găsit în locuință pe bărbatul de 51 de ani, persoană cu care a avut o relație de concubinaj până în anul 2014 și cu care a rămas în relație de prietenie, primind uneori vizitele acestuia.
Persoana vătămată i-a permis accesul în locuință bărbatului, iar ea a efectuat diverse activități prin curte. În jurul orei 23.10, când a intrat în locuință, pe fondul unor discuții contradictorii, a fost lovită de fostul concubin cu pumnul în zona feței, după care acesta a plecat, nemaifiind găsit de organele de poliție la fața locului.
Femeia a declarat verbal că nu solicită ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale sau transportul la U.P.U. Suceava.
Aceasta a depus plângere scrisă pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.