Laura Lavric și-a executat silit sora și va primi banii eșalonat, timp de 16 ani. Artista care a împlinit de curând 74 de ani a dezvăluit ce s-a întâmplat între ea și sora ei și de ce s-a ajuns aici.

Procesul pentru calomnie cu sora ei s-a încheiat și chiar dacă Laura Lavric ceruse daune morale de 100.000 de euro pentru calomnie, a primit 10.000. Va primi câte 50 euro pe lună de la sora ei.

„Trebuie să mai trăiesc 90 ani pentru a lua toți banii pentru că primesc 50 de euro lunar din pensia ei. Nu stau eu în banii ăștia, sincer vă spun că îmi pare rău că s-a ajuns aici. De când a început scandalul, iau pastile de inimă, am probleme cu tensiunea. Eu am vrut s-o opresc să mă mai bălăcărească, nu m-au interesat banii ei. M-a făcut o mare bagaboantă după ce am împlinit 60 de ani, cum să accept așa ceva? Din păcate, asta a fost singura modalitate s-o opresc, pentru că eu n-am fost niciodată într-un tribunal, nici când am divorțat’, a povestit Laura Lavric pentru StarPopular.ro.

Artista spune că a rupt de atunci orice legătură cu Ecaterina și nu vrea să mai audă de ea cât mai trăiește.

„Eu am blocat-o pe toate telefoanele. Dar tot m-am trezit cu un mesaj de la ea, de pe alt număr, în care spunea: e adevărat că ne-am aruncat cuvinte grele una alteia, dar ne e dor de voi și iertați-mă. Și i-am răspuns la mesaj: nu mai trimite mesaje, nu te urăsc, nu te iubesc și nu pot să te iert pentru că ești bolnavă de răutate”, a mai povestit Laura Lavric pentru sursa citată.

 

De la ce a pornit scandalul

 

Scandalul a început în 2012, după ce Ecaterina Traian a declarat într-o emisiune TV că Laura Lavric se prostitua în SUA, pe bani, parfumuri şi bijuterii. Solista a dat-o în judecată pentru calomnie şi i-a cerut daune.

 

Sursa: Libertatea.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.