O femeie de afaceri din Suceava a stat 62 de zile în spital din cauza noului coronavirus. Este vorba despre Liliana Agheorghicesei, care este liderul femeilor de afaceri din Regiunea Nord Est, dar și vicepreședintele CONAF. Ea a povestit calvarul prin care a trecut din cauza infecției.

Femeia povestește că primele 15 zile de boală le-a petrecut în Spitalul Județean de Urgență Suceava, după care a fost transferată la spitalul din Iași, unde a stat internată 47 de zile.

„Am avut parte de o experiență pe care realmente nu aș dori-o nimănui. În principiu nu-mi place să vorbesc despre mine și cu atât mai mult despre sănătatea mea, dar din cauza faptului că am văzut că atâta lume privește cu glumă și cu o atitudine că lui nu i se poate întâmpla. Nimic mai fals”, a povestit Liliana Agheorghicesei la Antena 3.

 

Femeia de afaceri spune că a manifestat simptome agresive

 

Femeia povestește că s-a autoizolat imediat cum  a aflat de noul coronavirus și crede că s-a infectat de la soțul ei care a continuat să meargă la serviciu. Ambii au fost confirmați cu Covid-19, însă femeia a manifestat simptome agresive. Ea a mărturisit că nu este o fire bolnăvicioasă și este, în general, foarte activă.

„Cea mai grea zi a fost așteptarea primului test, când deja le spusesem prietenilor că a doua zi ar urma să fiu în cada mea cu spumă. Și când a venit răspunsul pozitiv , din cele 15 pozitive, acesta a fost cel mai greu. Testul se făcea o dată la patru zile. Mă simțeam ca la examenele de la facultate. La testul numărul 15 a apărut mult-așteptatul cuvânt ”negativ”, a mai spus  femeia de afaceri.

Fosta pacientă face apel la oameni să se protejeze

 

„Vedeți că se întâmplă tragedii. Și-atunci, dacă poți să eviți, de ce trebuie să te expui când poți să te protejezi tu și familia ta? Foate mulți în spital, spuneau că nu știu de unde au luat boala”, a mai povestit femeia din Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.