Camera Deputaţilor a aprobat numirea deputatului Pro România Cătalin Ioan Nechifor în funcţia de secretar al forului legislativ.

Votul a fost cu bile şi s-au înregistrat 255 de voturi „pentru” şi 21 „împotrivă”. Potrivit conducerii PRO România votul covârșitor în favoarea acestuia confirmă încă o dată că profesioniștii reușesc să adune în jurul lor energia necesară pentru a produce schimbare.

„Votul de astăzi mă onorează. Le mulțumesc tuturor colegilor care mi-au oferit încrederea. Voi continua să lupt pentru binele cetățeanului, pentru reforma administrației publice, contribuind astfel la viziunea de dezvoltare și modernizare a României”, a declarat deputatul.

Cătălin Nechifor este membru al Biroului Executiv PRO România, conduce Departamentul de Administrație publică centrală și Organizația Suceava

Postul de secretar al Camerei Deputaţilor a fost vacantat ca urmare a demisiei lui Daniel Constantin.

În 11 noiembrie, Constantin şi-a depus la Biroul permanent demisia din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, ca urmare a retragerii sprijinului politic de către Pro România, după ce a votat învestirea Guvernului Orban.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.