Procurorul sucevean Sorin Eugen Iasinovschi, care a instrumentat presupusele fraude de la alegerile din Sectorul1, și-a dat demisia, a transmis Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Potrivit Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, Sorin Eugen Iasinovschi, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, a fost eliberat din funcția de procuror.

„Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcția de procuror, prin demisie, începând cu data de 01.06.2022, a domnului Iasinovschi Sorin Eugen, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. (majoritate: 5 voturi da, 1 vot nu)”, se precizează în decizia Instituției, potrivit juridice.ro.

Dosarul de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a fost deschis după ce fostul edil de la Sectorul 1 Dan Tudorache a depus plângere în cazul președintelui Biroului Electoral al Sectorului 1.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.