Comisarul șef de poliție Toader Buliga, care a condus Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava în anii 2016-2018 și IPJ Bacău în perioada martie 2021 – noiembrie 2022, este noul șef al poliției botoșănene, scrie monitorulbt.ro.

„Începând de vineri, 18 noiembrie a.c., prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisar șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani”, a precizat, pentru Monitorul de Botoșani, Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Experienţă de peste 25 de ani

 

Suceveanul cms. șef de poliție Toader Buliga are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri. În perioada 2018 – 2020, Buliga a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în martie 2021 a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.