În perioada 23.06.2021 – 15.10.2021, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor  Suceava  s-au susținut doar parțial examinări la proba practică, la toate categoriile, din cauza numărului insuficient de examinatori. Din acest motiv, s-au înregistrat zilnic candidați care au fost reprogramați, unii dintre aceștia aflându-se în situația de a le expira termenul de valabilitate al dosarului. Mai mult decât atât, intervalul de timp la care s-a ajuns între examinarea teoretică și cea practică a ajuns la 6 luni, respectiv luna mai 2022.

În acest context, a fost adoptată decizia de a se organiza o sesiune suplimentară de examinare la proba practică. Prin Ordin al Prefectului județului emis în data de 10.11.2021, candidații care nu au putut susține proba practică de traseu în perioada  23.06.2021 – 15.10.2021 pentru categoriile și subcategoriile A, B, C, D și E, au fost reprogramați pentru data de 13.11.2021.

One Response

 1. Cătălin

  Domnule sau doamna ce ați scris acest articol va rog, ca data viitoare când mai scrieți asemenea știre sa va informați inainte ca este adevarata.
  Deoarece prin aceasta știre falsa ne puneți pe noi instructorii si școlile de soferi sa dam explicații inutile acelor candidați care nu sunt reprogramați.
  Da intr-adevar se susțin examene sambata ÎNSĂ NU SUSȚIN EXAMENUL TOȚI CANDIDATII AMÂNAȚI DE LA TOATE CATEGORIILE ( de exemplu sunt in jur de ce l putin 25 de cursanți de la categoria A care nu au susținut proba practica din lipsa de examinator si tot sambata pe 13.11. Nu este examinator pentru aceasta categorie) Si nici la celelalte categorii nu au fost TOȚI REPROGRAMATI ASA CUM AȚI SCRIS.
  Asa ca spuneti-le dumneavoastră in mod public cine MINTE IN ACEASTA ȘTIRE , voi ca jurnaliști sau domnul PREFECT????

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.