DGASPC Suceava a informat că Biletele de călătorie pentru persoanele încadrate în grad de handicap nu se pot  elibera la acest moment,  ci după semnarea Convenției privind transportul persoanelor cu handicap,  cu REGIO CĂLĂTORI SRL.

Momentan, modelul de convenție privind transportul persoanelor cu handicap a fost pus în dezbatere publică în data 27.01.2021 pe site-ul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, până la data de 5 februarie. 2021.

„După ce  modelul de convenție va fi aprobat prin Ordin comun al ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și al ministrului Muncii și Protecției Sociale, vom proceda la semnarea convenției și imediat la eliberarea biletelor gratuite.

În acest sens, imediat după semnarea convenției, vom proceda la anunțarea persoanelor interesate prin toate mijloacele: prin primării, mass media, site-ul Direcției și pe pagina de facebook a Direcției.

Deși situația se datorează unor cauze independente de activitatea  instituției noastre, vă mulțumim pentru înțelegere!”, a precizat Nadia Crețuleac, directorul DGASPC Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.