Duminică, 25 martie 2018, ora de la ora 19 :00, iubitorii teatrului sunt așteptați la piesa „Te iubesc, dar nu pe tine”, la Casa de Cultură a Sucevei.

Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândește uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este si naivă si prost informată, deoarece e convinsă că soţul său, pe numele lui Andrei, e plecat si el în delegaţie.

Sotul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soţia se află la mulţi kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc si încearcă să îşi ascundă amanţii prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Si când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut si noi, parcă râdem şi mai tare.
Subiectul dulce-amar, dar mereu actual, este dezvoltat în registru comic de o distribuţie irezistibilă: Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu.
Inspirată din situaţii de viaţă la care fiecare s-a gândit sau le-au trăit, „Te iubesc, dar nu pe tine” completează seria comediilor scrise de Andreas Petrescu, în care de la naivitate la situaţii amuzante imposibil de reale, nu e decât un pas.

Sucevenii, invitați la teatru, la piesa „Te iubesc, dar nu pe tine”

Sucevenii, invitați la teatru, la piesa „Te iubesc, dar nu pe tine”

Biletele costă 60 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.