Sucevenii care doresc să obțină ajutoare guvernamentale de încălzire pot depune cereri până la data de 20 noiembrie 2019. Trebuie precizat că aceste ajutoare se acordă pentru perioada 1 noiembrie 2019 – 31 martie 2019, în funcție de veniturile solicitanților. Plafoanele de acordare a ajutoarelor au rămas neschimbate, adică 686 de lei pentru energie termică în cazul familiilor și 1 082 de lei pentru persoanele singure, iar la lemne, gaz și energie electrică a crescut de la 615 lei la 750 de lei începând cu 1 ianuarie 2019.

Ajutoarele se acordă, atât pentru cei care beneficiază de energie termică în sistem centralizat, cât și pentru cei care au centrale pe gaz metan, se încălzesc pe bază de energie electrică sau cu lemne ori alte tipuri de combustibili.

Cererile pentru ajutoarele de încălzire pot fi ridicate de la asociațiile de proprietari sau de la Primăria Burdujeni, unde pot fi și depuse ulterior.

Până în prezent, au fost depuse 16 cereri cereri pentru energia termică, 20 pentru lemne, 3 pentru energia electrică și 24 pentru gaz metan.

Toate informațiile și cererea pot fi listate și consultate și pe site-ul www.primariasv.ro la secțiunea Informații publice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.