Luni, 23 martie, la ora 22:30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către G.O., de 38 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că la locul de domiciliu s-a făcut dezinfecție pe casa scării cu o substanță care îi afectează sănătatea sa dar și a familiei. 

S-a discutat cu G.O. care declară că în jurul orei 20:00 niște persoane au făcut dezinfecție pe casa scării unde locuiește și că ulterior mirosul substanței folosite a pătruns și în incinta apartamentului său situat la etajul 5 al acestui imobil, făcându-și griji cu privire la sănătatea familiei.

Totodată, acesta a indicat polițiștilor că a fost înștiințat de către unii vecini despre efectuarea dezinfecției în cauză pe casa scării unde locuiește. S-au făcut verificări în zonă fiind luată legătura telefonic cu președintele de asociație a imobilului care indică și confirmă efectuarea acestei dezinfecții prin firma SC PRO-SERV SRL, avizată să asigure servicii și care folosește substanțe autorizate sanitar veterinar.

S-a cerut intervenția la fața locului și a lucrătorilor din cadrul ISU Suceava, care a măsurat cu aparate de specialitate nocivitatea substanțelor din imobil, nefiind înregistrate creșteri CBRN  peste valorile normale în concentrația de aer cu substanțe nocive pentru sănătate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.