Sâmbătă, 21 octombrie 2017, începând cu orele 09:00, în județul Suceava se va desfășura campania de curățenie „Let’s Do It, Suceava”, organizată de Asociația Biosilva, în parteneriat cu Asociația AREAS și susținută de Kaufland România, Ambro Suceava și Mobilier Meșteșugit.

Sunt așteptați să participe peste 12.000 de voluntari din peste 50 localități, școlari și preșcolari însoțiți de profesori și educatori, studenți, cadre didactice, personalul din instituțiile publice locale și județene, personalul silvic din cadrul Direcției Silvice Suceava și din cadrul ocoalelor silvice de regim, persoane din mediul privat și locuitori din toate localitățile județului Suceava.

Organizatorii campaniei aduc la cunoștință voluntarilor care doresc să participe că pentru Municipiul Suceava punctele de colectare sunt stabilite astfel:

Zona CENTRU – Parcul Șipote – Cetatea Sucevei cu punctul de întâlnire pe esplanada Casei de Cultură;

Zona PĂDURE – CETATEA ZAMCA cu punctul de în parcarea de la Mănăstirea Zamca.

Zona PĂDURE BURDUJENI

Zona ALBIA RÂULUI SUCEAVA – între podul de la bazar și fosta groapă de gunoi – locul de întâlnire în parcare la Iulius Mall spre malul râului Suceava.

Coordonatorii de voluntari sunt rugați să respecte toate instrucțiunile de securitate transmise de către organizatori și să depună sacii cu deșeuri colectate în locuri accesibile pentru societățile de salubrizare. În celelalte localități din județ zonele de ecologizare și punctele de întâlnire sunt stabilite de către coordonatorii zonali fie din cadrul primăriilor sau a școlilor participante.

Asociaţia Biosilva promovează cele mai bune politici publice legate de protecţia mediului, gestionarea durabilă a pădurilor, conservarea biodiversităţii, promovarea ariilor protejate şi a turismului responsabil, susținerea economiei sociale și a dezvoltării durabile a comunităților locale, cu precădere din mediul rural și din zone defavorizate din punct de vedere economic, social și cultural, în Regiunea Nord-Est a României.

Mai multe detalii puteți obține la numărul 0740.899.417 sau la adresa de e-mail asociatiabiosilva@gmail.com.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.