Conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863 din 10 septembrie 2021, persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare, începand cu data de 03 septembrie 2021, beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare.

Direcția de Sănătate Publică  Suceava invită persoanele, care s-au vaccinat cu schema completă împotriva COVID-19, începând cu data de 03 septembrie a.c. să își ridice tichetele de masă cuvenite, fiecare de la centrul de vaccinare unde a beneficiat de vaccinarea anti Covid-19.

Persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare pot ridica tichetele de masa de la centrul de vaccinare unde au efectuat ultima doză de vaccinare, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schema completă.

In cazul în care persoanele vaccinate împotriva Covid-19 cu schema completă refuză primirea tichetelor de masa, opțiunea acestora se consemnează de către personalul centrelor de vaccinare  în registrul de evidență.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.