Nicoleta Bogoș, profesorul din Câmpulung Moldovenesc care coordonează Asociația „Licuricii Fericiți” și care și-a dedicat viața faptelor bune, a prezentat încă un caz cutremurător al unei fetițe născute prematur care se zbate între viață și moarte. Astfel, femeia îi îndeamnă pe oamenii cu suflet mare să facă fapte bune și să doneze, cât de puțin, pentru că doar așa micuța Ecaterina va putea rămâne în viață.

„Oameni buni,
Haideți să fim părtași la viață!
Micuța câmpulungeancă Ecaterina are nevoie de noi!

EU SUNT ECATERINA ȘI VREAU SĂ TRĂIESC!
AJUTĂ-MĂ, TE ROG!

Născută prematur acum 2 săptămâni, într-o luptă pentru viață încă din pântecele mamei, micuța Ecaterina a venit pe lume trecând granița dintre viață și moarte cu eforturi uriașe. De 14 zile este ținută în viață la ATI -Spitalul ,,Regina Maria” București- de aparate și tratamente extrem de costisitoare care ajung și până la 5000 de lei/zi până când va fi suficient de puternică pentru a suporta o intervenție chirurgicală.

Tinerii părinți se luptă din răsputeri să-i mai câștige zile de viață în speranța că Dumnezeu va face o minune, iar vremurile tulburi și protocoalele întortocheate vor permite transferul micuței la un spital de stat care să își asume un pacient atât de mic, cu un diagnostic complex și unde costurile nu ar fi supraomenești.

„Ne lovim de un sistem indiferent și în care ne învârtim în cerc. Suntem frustrați și obosiți, dar luptăm să ne salvăm copilul. Sperăm ca și Ecaterina să lupte în continuare pentru viața ei!”
Ecaterina suferă de malrotație intestinală, hipotensiune arterială, chist de plex coroid, hipertensiune pulmonară, ascită, hipoxie perinatală, detresă respiratorie. Tratamentul agresiv îi provoacă noi suferințe și fiecare clipă de viață e o luptă grea pentru micuță și tinerii părinți care, dincolo de durere, trăiesc neputința unui sistem putred și frica că nu vor putea suporta cheltuielile imense pentru a o ține în viață pe Ecaterina.

AJUT-O PE ECATERINA SĂ TRĂIASCĂ! Fii salvator și parte a miracolului!
Poți dona câtuși de puțin:

PayPal: Licuricii.fericiti@gmail.com
Revolut: 0721046095
Cont lei: RO46BTRLRONCRT0379547801
Cont euro : RO93BTRLEURCRT0379547801

Fă cunoscută lupta Ecaterinei pentru viață!
Roagă-te!
Fii alături cu gândul bun!
Ajută personal luând legătura cu părinții: Micu Sergiu 0747876233
Micu Iuliana 0744607369”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.