Marți, 29 octombrie, la ora 09.29, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 56 ani, din comuna Poiana Stampei, despre faptul că i-au fost sustrași bani din locuință.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în dimineața zilei de marți, în jurul orei 09:00, când s-a trezit, acesta a constatat că dintr-o servietă ce se afla pe patul din camera de zi a locuinței, îi lipsește suma de 19.000 lei și 700 euro, motiv pentru care a apelat SNUAU 112.

Echipajul de poliție în timp ce se deplasa la fața locului a observat în intersecția drumului comunal Pilugani cu DN 17 două persoane care păreau a fi străine de localitate ce se urcau într-un taxi. Polițiștii au procedat la urmărirea și oprirea taxi-ului, iar cu ocazia legitimării ocupanților acestuia au constatat că se numesc P. B., de 21 ani, din orașul Dolhasca și Ț.D. domiciliat în comuna Poiana Stampei. Asupra lui P. B.a fost găsită suma de 3.380 lei și 700 euro. Bărbatul a recunoscut fapta, declarând că luni, în jurul orei 20.00, a pătruns în locuința persoanei vătămate din comuna Poiana Stampei, în timp ce aceasta dormea, sustrăgând banii dintr-o geantă de culoare neagră.

Din cercetările efectuate până în prezent nu a rezultat complicitatea lui Ț. D.

În cauză a fost recuperată suma de 3386 lei și 700 euro, care a fost predată persoanei vătămate.

În urma consultării cu procurorul de caz, suspectul P.B. urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.