Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Moldovița, edilul în funcție Traian Iliesi, îi îndeamnă pe cetățeni să voteze pentru continuitate. Acesta are încredere că proiectele implementate de-a lungul timpului sunt cea mai bună carte de vizită.

De asemenea, Traian Iliesi îi îndeamnă pe locuitorii comunei Moldovița să aleagă continuitatea și la Consiliul Județean Suceava, întrucât, cu sprijinul lui Gheorghe Flutur și cu cel al Guvernului liberal al României va putea implementa și alte proiecte importante pentru comunitatea locală.

Progresul comunei noastre necesită timp şi continuitate. Dacă până acum am reușit să facem atâtea lucruri bune pentru Moldovița, gândiţi-vă ce putem face împreună în următorii ani. Veniţi la vot! De noi depinde să continuăm dezvoltarea comunei noastre”, a declarat edilul Traian Iliesi, candidatul PNL pentru încă un mandat în fruntea comunei Moldovița.

Trebuie precizat că experiența lui Traian Iliesi în implementarea proiectelor și în accesarea fondurilor, precum și sprijinul primit de la Consiliul Județean și de la Guvernul Orban reprezintă girul că lucrurile vor continua să se întâmple la Moldovița, iar oamenii vor beneficia de toate condițiile de trai aferente anului curent.

Votul dumneavoastră contează și, de aceea, vă cer să-mi fiți alături și de această dată. Votați Traian Iliesi primar și echipa PNL la Consiliul Local. Împreună vom dovedi că experiența și continuitatea vor face ca Moldovița să progreseze. Pe mine mă găsiți pe buletinul de vot la poziția 4, iar pe colegii din echipa mea, cei care vă vor reprezenta în Consiliul Local, la poziția 6 ”, a transmis Traian Iliesi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.