„Sunt din Bucovina”, cântecul artistului Alexandru Brădățan ce tinde tot mai mult spre a deveni un imn al Țării de Sus, a cucerit peste 1 milion de persoane pe Youtube, până în prezent, și continuă să se afle în topul preferințelor acultătorilor.

Deloc întâmplător, această melodie i-a atras pe cei care simt și trăiesc Bucovina cu toate frumusețile ei, o văd ca pe inima neamului și știu că povestea glorioasă a strămoșilor trebuie dusă mai departe, trebuie cântată, povestită…

„Sunt din Bucovina” a fost ideea artistului ce a izvorât din dragostea nemărgită ce i-o poartă Bucovinei. El a compus versurile, linia melodică, și și-a lansat declarația de iubire pentru plaiurile și țărâna străbună, chiar înainte de ziua lui, pe 7 iunie 2019.

Astăzi, Alexandru Brădățan este conștient de amploarea acestei melodii, de ce a devenit acest titlu „Sunt din Bucovina” și promite că îi va oferi acestui succes continuitate.

„Acest cântec reprezintă declarația mea de dragoste pentru Bucovina și pentru oamenii ei, oameni pe care eu îi iubesc și îi port cu mine peste tot, prin cântec. Recunosc că primesc, zilnic, cu bucurie și emoție dimensiunea pe care a luat-o acest cântec și mă simt obligat să continui.

Am mari planuri legate de această melodie, însă le vom dezvălui la momentul oportun”, a declarat Alexandru Brădățan.

Glasul artistului, zestre sfântă şi bună, adună în jurul său oameni ce apreciază autenticitatea și veselia, astfel că, deși evenimentele sunt rare și restrânse în ultima perioadă, cei prezenți îi cunosc melodiile și cântă alături de el.

„Sunt convins că timpul și oamenii Bucovinei îi vor da acestei melodii de suflet o importanță aparte, iar asta va hrăni și mai mult dorința mea de a le arăta tuturor câte lucruri minunate are de oferit această zonă.

Le mulțumesc tuturor celor care au ridicat această melodie, celor care mă urmăresc și mă ascultă și îi anunț că și alte surprize muzicale vor urma chiar foarte curând. Aștept reîntâlnirea cu publicul meu și cred cu tărie în vremuri mai bune ce vor veni”, a mai spus Alexandru Brădățan.

„Sunt din Bucovina”, melodia artistului de la Humor, a reușit să povestească Bucovina așa cum este ea de fapt, nu cum o prezentau alții la începutul pandemiei. Și poate asta îi trebuie unei zone pentru a crește frumoasă: oameni înflăcărați și iubitori, care s-o poarte falnică prin lume.

Și poate că fiecare dintre noi ar trebui să fim un Alexandru Brădățan care să avem sădită în suflet admirabila sămânţă a sentimentului de dragoste pentru Bucovina.

Și poate fiecare dintre noi ar trebui să spunem mai apăsat: „SUNT DIN BUCOVINA!”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.