Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, Cătălin Miron, consideră că orașul nu se poate dezvolta dacă la conducere va rămâne actuala componentă a administrației locale.

„Dacă în următoarea perioadă nu va exista o strategie de dezvoltare, nu se vor face investiții şi nu se vor crea locuri de muncă, Rădăuţiul se va prăbuși din punct de vedere economic şi social. Atragerea fondurilor europene trebuie să fie prioritatea zero a administraţiei publice  locale”, a declarat Cătălin Miron.

Acesta este de părere că „dezvoltarea mediului de afaceri trebuie să fie o altă prioritate zero. Dacă în următorii patru ani se va continua aceeași politică a interesului personal şi a bufoniadelor politico-mediatice, vom rata şansa imensă pe care o avem. Vedem astăzi că cei care ne conduc nu sunt în stare, cu un buget de investiții de peste patru milioane de euro, să facă nici un proiect de anvergură în oraşul nostru”.

Cătălin Miron, candidatul PNL, consideră că, sub actuala conducere, în următorii ani, la Rădăuți nu va mai fi nimeni dispus să investească în oraș.

„Dacă nu înțelegem necesitatea urgentă a investițiilor majore, atât în infrastructură, cât şi în crearea de noi locuri de muncă, ne vom trezi peste 2-3 ani că nimeni nu va mai fi dispus să investească într-un oraş fără viitor. Dacă ratăm startul acestui proiect de dezvoltare ne vom trezi că toate investițiile noastre, toate proprietățile noastre, toate casele noastre, tot ce avem noi vor valora mult mai puţin”, a subliniat canidatul PNL.

Cătălin Miron consideră că oamenii din Rădăuți trebuie să fie extrem de realiști, să știe în cunoștință de cauză ce își doresc pentru ei şi pentru oraşul Rădăuți.

„Sunt sigur că împreună putem schimba realitatea de astăzi din Rădăuţi. Pentru ca acest lucru să se întâmple avem nevoie în primul rând de încredere, să mergem pe ideea că şi la noi se poate să  facem strategii de dezvoltare durabilă, se poate să facem proiecte, se poate să reconstruim împreună”, a conchis liberalul Cătălin Miron.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.