Mii de suceveni s-au distrat sâmbătă seara, în parcarea Iulius Mall Suceava, alături de Ruby, Vunk și Loredana Groza, la concertele oferite în cadrul proiectului “Ciuc Music. Live Music”.

Distracția a durat mai bine de trei ore, timp în care în fața sucevenilor a venit Ruby, una din cântărețele aflate pe val, care, deși are un corp de invidiat, a venit îmbrăcată cu haine largi, inexpresive, care nu lăsau să se vadă decât abdomenul bine conturat.

„Stinge lumina” a fost hit-ul cu care i-a întâmpinat pe suceveni, încălzind petrecerea, pentru ca la final să cânte „Iarna pe val”, melodie care nu-i aparține, dar în cadrul căreia i-a fost dedicat un vers „cine-a stins lumina – Ruby”.

Membrii formației Vunk nu s-au dezis de obiceiul de a oferi concerte senzaționale, fermecându-i pe suceveni de la început pînă la sfârșit.

Spectacolul de lasere cu care au creat o lume magică, în aer, la doar câțiva metri deasupra solului, i-a făcut pe suceveni să amuțească de uimire și încântare, pentru ca apoi, de pe scenă, Vunk să dezlănțuie un potop de acorduri muzicale, cu chitare, orgă și percuție.

Muzica lor i-a ținut pe suceveni în priză timp de o oră, făcându-i să sară, să țipe, să cânte odată cu ei, să le strige numele și să-i aplaude cu foc, pe melodii precum „Așa și”, „Pleacă”, „Lacrimi de coniac”, „Amore mio” sau “Artificii pe tavan” – melodie la care din chitara lui Cornel Ilie a izbucnit un intens foc de artificii.

Loredana și trupa ei de muzicanți au încheiat seara cu hore de mulțime, bătute pe loc, mâini în aer și brichete sau telefoane aprinse, trecând de la melodii precum „Apa” la „Trandafir de la Moldova”, de la „Viva Mamaia” la „Bună seara iubito”.

Între concerte, spectatorii care au participat la tombola Ciuc au primit, prin tragere la sorți, chitare electrice cu autografele artiştilor şi mp4 playere. Caravana Ciuc Music va ajunge anul acesta în şase mari oraşe din ţară, Suceava fiind a patra locaţie.

DSCF3246 Loredana Groza (1) Loredana Groza (2) Loredana Groza (3) Loredana Groza (4) Loredana Groza (5) Loredana Groza (6) Loredana Groza (7) Ruby in concert la Suceava 2 Ruby in concert la Suceava Vunk (1) Vunk (2) Vunk (3) Vunk (4) Vunk (5)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.