Președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, a anunțat că la mijlocul lunii august va fi organizată Supercupa AJF la Dolhasca.

Ultimul eveniment sportiv al anului competițional pe care vrem să îl organizăm este Supercupa Asociației Județene de Fotbal. Câștigătoarea campionatului va trebui să se întâlnească cu câștigătoarea cupei. Din păcate sau din fericire este una și aceeași, este vorba despre echipa de la Rădăuți, și atunci vom trece, cum spun regulile noastre, nu la finalista cupei, ci la ocupanta locului 2 din campionat”, a declarat Ciprian Anton.


Președintele AJF Suceava a adăugat că evenimentul sportiv va avea loc în orașul Dolhasca, care are o echipă de fotbal în liga a V-a.

Cei de la Dolhasca își doresc să facă o echipă competitivă și au o bază sportivă foarte frumoasă. Vrem undeva la mijlocul lui august, în jur de 15-20 august, să facem această supercupă la Dolhasca, în care să se întâlnească Rădăuțiul cu Fântânele. Cei de la Dolhasca au o echipă în liga a V-a și și-au exprimat dorința să evolueze în liga a IV-a. Acolo se ocupă Ferariu, fostul jucător al Forestei, de toată baza și am văzut că a făcut și grupă de copii, și dacă vor îndeplini condițiile necesare, îi vom primi cu cel mai mare drag în liga a IV-a, pentru că avem nevoie de echipe de genul acesta”, a conchis Ciprian Anton.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.