Joi, 16 octombrie, la ora 19.55, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin 112 despre faptul că un bărbat de 44 ani, din comuna Vama, a fost tăiat cu cuțitul de un bărbat de 27 ani, din aceeaşi localitate, fiind transportat cu ambulanţa la spital.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 16 octombrie, în jurul orei 18.00, victima se afla într-un bar din localitate, iar la un moment dat, în local a intrat agresorul care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a avut un conflict cu acesta, fiind despărțiți de alți clienții din bar.

Ulterior, agresorul a plecat și a revenit în local și fără a spune nimic, l-a lovit cu un cuțit în zona abdomenului pe bărbatul de 44 de ani, după care a plecat.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Suspectul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, fiind reținut pentru 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc şi instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.