La început de an, board-ul de conducere al televiziunii a hotărât schimbarea echipei de management

După o perioadă în care jurnalistul Alexandru Covaşă a deținut frâiele televiziunii, consiliul de administrație al NEst TV Channel a hotărât înlocuirea strategiei de piață și a politicii editoriale a trustului de presă amintit, modificarea grilei de programe, dar și a organigramei de personal. Printre cei vizați a ajunge la conducerea celei mai noi televiziuni locale sunt două persoane din domeniul diplomației, o persoană din domeniul jurnalismului de investigații și o persoană din mediul audiovizual local şi care a mai condus o televiziune în județul Botoșani.

CINE SUNT FAVORIȚI ÎN PRELUAREA MANAGEMENTULUI POSTULUI TV?

ioan-manoleCel mai vehiculat nume pentru preluarea conducerii este cel al scriitorului Ioan Manole, fost administrator al Somax TV Botoșani și actualmente realizator la postul Bucovina TV din Suceava. Deși Manole este considerat o persoană prea apropiată de unii conducători ai PNL Suceava, un membru din CA al NEst TV ne-a declarat că acesta este preferat, în acest moment, de conducerea trustului: „Ioan Manole este un publicist serios, a mai lucrat în domeniul televiziunilor locale, dar are ştanțată sintagma de mercenar de presă. Ori, eu opinez că, mercenarii fac afaceri personale, treburi murdare și politica editorială a unui singur om sau eventual doar a unui partid politic, în detrimentul maselor publice. Astfel de oameni nu prea se pricep la business privat, în adevăratul sens al cuvântului, iar fiecare covrig pe care-l produc îl vor doar pentru ei. Mercenarii nu au capacitatea să producă pentru o echipă lărgită, pentru că nu au plătit niciodată un salariu la alții. La NEst TV nu se poate așa ceva! Oricum, Manole are cele mai mari șanse dintre toți cei avuți în vedere, datorită experienței deosebite și, mai mult decât atât, colegii mei din CA au văzut la el o dorință de schimbare, manifestată deocamdată în mediul online. Ar putea fi managerul ideal de care avem nevoie. În perioada următoare vom avea o discuție finală și ne vom decide.

Jurnalistul de investigatii Sorin Titi Popescu, necunoscut opiniei publice datorită activității sale specifice, este cea de-a doua persoană pe care se mizează pentru preluarea echipei NEst, mai ales că acesta este deja colaborator al trustului. Popescu este revenit de puțin timp din București, are 55 de ani și este cadru militar în rezervă.

Alte două persoane vizate sunt Tiberiu George Beldiman, din Suceava, și Corneliu Ionel Ciubotaru, din Bucuresti, născut la Dumbraveni. Dacă primul este cunoscut sucevenilor din postura de fost consilier județean PNL, cel de-al doilea este fostul consul de la Sofia, Sankt Petersburg și Cernăuți. Același membru din CA ne-a declarat: ”Experiența acestora în economie și administrație, diplomație și relații internaționale, în monitorizare și jurnalism, lucrând pentru RRI și Agenția de presă Rador, poate fi de un real folos noilor linii pe care le dorește NEst TV Suceava, mai ales în contextul sensibil actual”.

Insă, atât Beldiman, cât și Ciubotaru, deși sunt angajați part-time și la NEst TV, au declinat momentan oferta de a prelua funcții de management, confirmând o posibilă disponibilitate pentru discuții abia după lunile februarie-martie 2017. Primul are 39 de ani, iar cel de-al doilea are 64 de ani, ei urmând a se retrage din celelalte activități desfășurate în prezent.

BELDIMAN, PROBLEME ÎN TRECUT. POLITICIENII ȘI JURNALIȘTII „CU STARE” SE REVOLTĂ

Beldiman

Nu trebuie uitat faptul ca Tiberiu Beldiman este nimeni altul decât persoana asupra căreia planează suspiciuni de corupție după ce în mandatul de consilier județean ar fi trucat niște licitații publice ale CJ Suceava, împreună cu soția sa, chiar în favoarea NEst TV, considerată ca fiind una din firmele sale. Un accept, chiar și ulterior, de a prelua vreo funcție de conducere în trustul mass-media poate echivala cu o recunoaștere a implicării ilegale în acele licitații publice controversate.

Amintim că aspectele nelegale din activitatea acestuia și ale CJ Suceava au fost sesizate la DNA Suceava, la începutul anului 2016, de salariatul Centrului Cultural Bucovina, Ion Drăgușanul, iar ca martori au fost indicați de denunțător reprezentanții ziarului Monitorul de Suceava, Tiberiu Avram și Sandrinio Neagu, dar și jurnaliștii locali Neculai Roșca, Sorin Avram, Cătălina Biholar și actualul deputat PNL, Bogdan Gheorghiu, patronul Bucovina TV.

Separat, pentru a-și dovedi nevinovăția, Beldiman se judecă cu Ion Drăgușanul într-un proces civil de calomnie, iar DNA Suceava trebuie să confirme, şi în proces, dacă Beldiman și soția sa erau corupți, dacă au deturnat fonduri publice și dacă sunt implicați în trucarea acestor licitații cu cântec care au revoltat mediul politic și jurnalistic sucevean.

NEst TV CHANNEL A AJUNS, ÎN FOARTE PUȚIN TIMP, UN REPER IMPORTANT ÎN MEDIA SUCEVEANĂ 

Televiziunea NEst TV Channel este cea mai nouă televiziune locală, fiind singura televiziune din municipiul Suceava care se regăsește în grila digitală al celui mai mare operator de cablu din județ, UPC România. Ținând cont de strategia CNA de tranziție de la sistemul analog la cel digital, pasul făcut de NEst TV în piața de profil este unul uriaș pentru o televiziune locală, devansându-și deja concurenții și în privința audiențelor obținute, pe mai multe tronsoane orare.

Dovada seriozității, echidistanței, a informațiilor și știrilor obiective transmise de NEst TV raportate la audiența reală a postului, s-a putut observa și din faptul că, în campania electorală, principalul concurent direct, Bucovina TV, cu toată faima sa și cu toate eforturile de culise depuse, nu l-a putut ajuta pe Gheorghe Flutur și echipa sa din PNL să obțină un scor electoral, măcar satisfăcător, în județul Suceava.

MULTE LIVE-URI ȘI NEGOCIERI PE TOATE FRONTURILE

Trebuie menționat că postul NEst TV a fost singura televiziune care a difuzat emisiuni live zilnice de dezbateri electorale pe toată perioada campaniei, aducând în fața telespectatorilor aproape toți competitorii electorali. Nici un alt post TV din Suceava nu s-a ridicat la nivelul tinerei echipe coordonate de jurnalistul Alexandru Covaşă.

Pe surse, se vorbește de un portofoliu nou de clienți, dar și de faptul că mai mulți oameni de afaceri locali sunt interesați în a susține acest business, deoarece în Suceava nu există la acest moment un trust media care să nu fie captiv din punct de vedere politic. De asemenea, se confirmă și existența unor negocieri privind lărgirea echipei de colaboratori, existând informații sumare precum că se dorește aducerea în trust a mai multor persoane influente și cu experiență. Este vorba de alte trei persoane implicate politic, dar și despre două jurnaliste consacrate de la trusturile de presă concurente.

ECHIPA CARE A FĂCUT DIN NEst TV UN SUCCES LOCAL

Totodată, în doar un an de activitate, NEst TV și-a apropiat cei mai cunoscuți analiști politici din județul Suceava, din formatul emisiunilor difuzate făcând parte Florin Sinescu – fostul prefect USL, Cătălina Vartic – director și fost președinte UNPR, Radu Pricope – jurist, fost consilier județean si președintele Comisiei de Etică și Disciplină a PNL, Dan Strutinschi – fost președinte PUR,  Anca Gâtlan – cadru universitar și vicepreședinte PMP, Dan Pricope – unul din cei mai experimentați jurnaliști din presa scrisă, Alexandru Stănilă – candidat PER, conferențiar universitar și vicepreședintele Forumului național al inventatorilor, artistul Grigore Năsui și maestrul Sorin Filip – directorul Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu, dar și redutabilul jurnalist de investigații Gabriel Ghincea.

Redactorul șef al departamentului de știri este nimeni alta decât Daniela Năsui (Palamariu), cea care a deținut acestă poziție, în trecut, și la postul Bucovina TV. Departamentul tehnic este condus deja de Bogdan Aniței, cel supranumit „vizionarul de la Hollywood”, provenit de la postul local Plus TV.

CEL MAI BUN MODERATOR ȘI MANAGER TV DIN JUDEȚ, ÎNCOTRO? 

Până în acest moment nu se cunoaște ce poziție viitoare va ocupa actualul manager, Alexandru Covaşă, sau dacă acesta își va continua implicarea în proiectul NEst TV Channel, el fiind de fapt şi persoana care a pus pe picioare acest trust media.

Să nu uitam și că Beldiman este un apropiat al lui Alexandru Covaşă, fiind, la acest moment, consultantul și sfătuitorul acestuia dar și persoana obscură indicată ca fiind în umbra trustului de presă amintit.

alex-covasa

Alexandru Covasă, demis abuziv din trustul Plus TV, la doar 30 de ani abia împliniți, este deja considerat de mediul politic și administrativ sucevean ca fiind cel mai bun moderator din audiovizual în județul Suceava, fiind urmat în preferințe de Corneliu Cîrdeiu și Cătălin Siminiuc, ambii din Rădăuți, dar şi de Doru Bighiu din Vatra Dornei. Cu toate acestea zilele jurnalistului sucevean, la cârma televiziunii pe care a lansat-o în octombrie 2015, sunt numărate.

52 Responses

 1. Alt curios

  Dar oare de ce Manole și nu dl Drăgușanul? O fi Manole un dobitoc mai mare?
  În rest, cele din articol, ca și cele din discuția despre Flutur, nu cred sunt de comentat.
  Nu că, spre exemplu, n-ar fi fost Flutur în Austria și în Germania, dar nu înțeleg de ce și când ”a fugit” acolo.
  De ce Băișanu nu este întrebat cum și-a obținut el funcțiile și multe altele în viață? Cel puțin astra e o temă de oarecare anvergură la bursa zvonurilor.
  N-am înțeles nici cum e aia cu ”presiuni șantajiste pentru obținerea de favoruri sexuale”. A trăit realizatorul tv așa ceva nemijlocit? Pentru că altfel e greu de vorbit asfel fără daune și despăgubiri. Chiar dacă este adevărat că nu te poți afișa prin tribunal de gât cu oricine.
  Flutur o fi, ca și alții, plin de bube de tot felul, dar dacă îl scarmeni, apoi îl scarmeni, nu doar te prefaci!
  E apărat de cineva? N-am auzit de DNA la ușa lui, dar sunt și alții în aceeași condiție, adică lăsați la fund. Poate că așa i se și explică nervozitatea, schimbările din comportament, tensiunea pe care o emană ambianța lui în acest mandat de președinte de consiliu județean. Pe lângă că nu poate fi ușor pentru el să aibă șefi (sau șef, unul singur, tot un drac) la nivel de județ. Poate că și spaime.
  S-ar putea ca într-adevăr ceea ce am văzut că a spus Drăgușanul pe blog (dar a șters repede, nu știu de ce) să fie adevărat: să fi început să apună steaua politică a lui Flutur cu rezultatele acestor alegeri. Deși el rămâne peste media partidului.

  Răspunde
 2. Titi Popescu

  Ia uitați cine este adevărata mass-media suceveană independentă:

  – Bucovina TV: patron Bogdan Gheorghiu – deputat PNL Camera Deputaților. Trust specializat în mercenariat de presă pentru PNL. 24 ore din 24 doar ştiri despre reprezentanții PNL.

  – Plus TV: patron Gelu Tomescu (director RAPPS Suceava) – cumătru cu patronul real Baișanu Stefan Alexandru – fost președinte și deputat PNL iar actualmente deputat Alde în Camera Deputaților. Post dedicat lui Băișanu și celor care-l sponsorizează.

  -Intermedia TV: patron Biholar Gheorghe și redactor șef – fiica- Biholar Cătălina – membru staff campanie electorala 2016 PNL Bucuresti și staff campanie 2014 Iohannis.

  -TV Radauti: patron real Olărean Aurel – fost primar Rădăuți -PDL/PNL- şi care și-a pierdut funcția după ce a fost reținut de DNA împreună cu procurorul Dumitru Dâmbu  (cel mai intim prieten al lui Flutur din 2008-2012). Olărean a fost candidatul PMP locul 1 Senat, iar Dâmbu a devenit un mare avocat. Deci…gaşca lui Flutur – fostul şef de campanie a lui Băsescu.

  -Tele9 Rădăuți: patron Galan Constantin – fost deputat PNL până în 2016.

  -Cromtel Radauti: patron Hrincescu Ionel, afacerist local, fost membru PSD și simpatizant PNL. Dependent de deputatul PNL – Dumitru Mihalescul din Rădăuți.

  -radio Top 91: patron Sorin Avram, jurnalist, prieten cu Cornel Nistorescu, Cotidianul, TVR 1, B1- pe filiera PNL, patronul săptămânalului de pamflet Jupanu, apropiat doar de Ghe. Flutur (nu de tot PNL-ul)

  -radio Viva Fm: patron Monica Prisacaru – post condus de Marius Cocos, moderator Bucovina TV – cumatru cu patronul postului Bucovina TV – Bogdan Gheorghiu, deputat PNL.

  -Monitorul de Suceava: Tiberiu Avram de loc din Gura Humorului, prietenul lui Ghe Flutur – PNL-  Pe surse, se vorbeşte că îşi supraestimează artificial tirajul, chiar dacă e auditat. Multe abonamente sunt contractate prin Arhiepiscopie și Direcția Silvică. Se spune că ar coordona cea mai specializată echipă de mercenari de presă pe plan local. Ziar dedicat lui Gheorghe Flutur, restul trebuie să plătească mult.

  -Obiectiv de Suceava: Romulus Nicolae și redactor şef Neculai Roșca. Ziar desprins din Monitorul. Sunt foştii mercenari șefi ai presei sucevene din perioada anilor 2000-2008, pana sa vină Flutur la CJ Suceava. Lucrează pe bani, cu preferință pentru PNL , partid care le este mai „accesibil”.

  -Jupânu: Sorin Avram, la fel ca la radio Top 91 – PNL.

  -Crai Nou: Cezar Teodorescu, decanul presei scrise locale. Ziarul nu face politica cuiva anume fiind continuatorul ziarului Zori Noi dinainte de 89. 

  Concluzie evidentă: Flutur, Lungu și PNL-ul întradevăr controlează presa suceveană! Am zîs. Punct.

  Răspunde
 3. Titi Popescu

  Dacă vă interesați o să vedeți că singurul condamnat de procurorii suceveni ptr fapte penale este cel care s-a menținut cât de cât independent, respectiv Teodorescu (Crai Nou). Cei care sunt afiliați politic lui Flutur și Lungu, sau se mai şi recomandă a fi securiști locali (Avram, Chira, Coman, Amurariței, Bujdei, Roşca, Băişanu, Biholari, etc) nu pățesc nimic! Scuze, Baişanu se recomandă a fi la național. Vreți detalii…? 

  Concluzia: Ori vă afiliați urgent ori urmați să fiți executați, şi asta cât de curând…Procedura e demarată deja, notele informative se „pupă” şi vor deveni rapoarte, şi curând, lucrări informative. Înțelegeți ce vreau să spun?

  Cam aia de mai sus e presa suceveană care contează, restul sunt ciurucuri, la fel ca voi. V-ati băgat în troaca cu porci bătrăni si o să muriți de foame…! Porcii bătrăni papă tot! Şi mai sunt şi protejați…de la „tăiere”!

  Răspunde
 4. Titi Popescu

  Ia uite si ce scrie Jurnalul de Botosani si Dorohoi despre favoritul vostru: „Nici acest Manole, guraliv şi incoerent în gândire, cu ieşiri necontrolate şi multe alte trăsături de caracter care nu-l recomandă ca realizator tv nu avea ce căuta la Somax. Dacă Mihalachi culegea un minim de informaţii de la posturile tv sucevene pe unde a lucrat Manole afla cu ce personaj avea de-a face.” Savurați articolul integral din ziarele locale de la locul de baștină al favoritului care o să vă distrugă: http://www.jurnalulbtd.ro/articol-Puterea-lucrului-prost-facut-8-3723.html

  Răspunde
 5. Titi Popescu

  Din ciclul ”Manole nu moare, Manole se reinventează” ia uitați ce bucuros era un alt pretenaş – element cheie care trebuia inițial să pună osul la executarea procurorului şef al DNA Suceava, Mihaela Mihai, în conspirația SV-BT, după ce a „mușcat-o” cu câteva rapoarte informative, de la o structură secretă locală, pentru a elibera culoarul unor candidați PNL la localele ce urmau: http://www.sandrinio.ro/brigada-diverse/ioan-manole-revine-la-bucovina-tv/

  Răspunde
 6. radio Virgin

  Bun, probabil ca lui Covasa ii mai fuge un pres de sub picioare dar de aici si pana la opinia ca un Semeniuc???? sau Cirdeiu se pun in fata lui Sorin Avram, sau sa pui un mercenar cu casca de ”mescher” intr-un post de conducere….e discutabil. Si mai ceva, nu cumva cromtel este cel mai HD din judet si cred ca are si ceva harta fata tv pe net…Cert este ca jurnalistii au migrat dintotdeauna intre posturile radio, tv, etc. si exista oameni care lasa in locul unde muncesc amprente mai adanci cum exista si cozi de topor peste tot.

  Răspunde
  • Gigu

   Virginule din radio Cromtel TV…Sorin Avram nu intră în această discuție. El e la altă categorie, în nici un caz în aia județeană. TVR 1, B1. O întrebare, dacă tot te-am prins de nas: Mogulul vostru a revenit la prima dragoste (PSD), sau mai curvăsăreşte pe la mai multe partide? Cică îl sună direct pe Gheorghe Flutur, pe mobil. E tare! Ar vrea să filmeze toate horele, ştii ceva? Nu prea aveți conținut la post, așai? Videotext, videotext…

   Răspunde
   • Gicu

    Oare cine la băgat la Flutur, nu Mihalescu? Cum se cheamă această infracțiune? Zii tare…

  • Gicu

   Scoateți căcatul ala de sigla cu HD ca râde lumea de voi, tot cu purici vă vede. Tu știi ce e aia HD? N-are Rădăuțiul bandă să emită cineva HD. Crezi că dacă scrie pe camera video HD, tu emiți HD? Copile.

   Răspunde
   • Ziaruldepenet

    Ești in eroare prietene.Acel HD este real, caută postul in DIGITAL nu in analogic, acolo unde de fapt nu mai este nicio tv locală din județ și după aia te aștept cu scuze, desigur dacă televizorul tău are ….cu ce. Drept ca unii confunda hd cu 16/9 dar nu e cazul la Cromtel.

   • Titi Popescu

    Nu-i băga degeaba pe aia de la Ziaruldepenet, că tu eşti chiar fiul lui don’ Hrincescu (Cromtel) şi eşti un mare specialist la departamentul tehnic, expert în HD. Te respect băiatule ca eşti copilul lui tata, în rest trebuie să dovedeşti. Dar, pentru că discuția voastră de lachi m-a făcut puțin curios, am aruncat și eu o privire peste Cromtel şi am observat că, tu, eşti cel mai mare mincinos de la tine din sat. În analog sunteți nişte puricoşi (probabil, nu din vina voastră), iar în digital am văzut un SD, 576i, 4:3. Până la un minim de HD, 1080i, 16:9 mai e mult ptr voi şi satul vostru. Mai minți şi cu singura tv locală din județ! Grijă mare cu HD ăla, eu îți zic prietenește, dar dacă vă reclamă cineva la CNA, ați pus-o! Știi cum e textul ală de lege care se referă la înșelarea telespectatorilor și prezentarea unor informați false şi/sau mincinoase. Dar am auzit că nu prea aveți treabă cu legea, decât cu legea lui Nistor Tătăr, așai? Asadar, lăsați aroganțele şi fiți profesioniști, ce dracu !?!

   • Gicu

    Mulțumesc domnule Titi asa ziceam și eu ca habar nu au ce e cu HD mai ales că pentru Cromtel HD cred că le-ar trebui o licență digitală. Că e mincinos s-a văzut și din afirmația ca Cromtel ar fi singura tv locală din județ în sistem digital. În cazul Nest tv măcar afirmația era corecta ca ar fi singura tv din municipiul Suceava care se regaseste în grila digitală a upc. Corectă afirmația din municipiul Suceava. Țăranul asta de la noi din Rădăuți, fiu de cioban de media, nu poate pricepe limba rămână corect. El o dă în continuare cu prostiile agramate de beizadea de provincie și cu atitudinea parvenită de ziarist deşi nu e. Noroc că-l au pe Cornel Cîrdeiu în firmă ca altfel era vai de capul lor. Nişte aroganți locali care nu au treabă cu legea. Am fost abonatul lor la firma de cablu și nu prea tăiau chitanțe. Probabil spală bani

 7. facebook

  Hai mă lasi cu Manolica fara frica? da cine se risca frate sa angajeze trei avocati pe luna pentru ineptiile masterului? Presa nu e poezie.

  Răspunde
  • Titi Popescu

   Văd că nu vrei să mai răspunzi. Atunci zic eu ceva: Oliver, de unde ştii tu aşa bine totul? Oliver, doar nu eşti renumitul Oliver Maciucă căruia era să-i crape rănza în el, cunoscătorii ştiu despre ce moment de cumpănă vorbesc! Oliver – fostul şef al unui serviciu secret sucevean, pus şef de Flutur ptr ai furniza listing-urile telefonice ale amantelor, soților acestora, salariatelor șantajate şi hărtuite sexual, adversarilor politici din PSD şi PNL (PNL-ul condus de Baisanu la vremea aia!) şi numele abonaților telefonici de pe IP-urile cărora s-au făcut comentarii negative la articole din Monitorul, svnews, newsbucovina, etc. Mai am o intrebare: Oliver, din casa ta de lux situată în cartierul Primăverii de la ieșirea spre Moara, pe care geam te uiți mai des? La vecinul din fața, din stânga, din dreapta sau te sui pe gard să vezi până la Tiberiu Avram (Monitorul-SRI-PNL). Cred că femei mai faine găsești la Juravle junior și constructorul vostru Croitoru (Global Design). N-aş crede că tu nu ştii chiar totul despre Cromtel, Flutur sau Mihalescu! Deci nu poți fi tu acel Oliver

   Răspunde
  • bineînțeles, tot...Titi Popescu

   Apropo, dar autoturismul-bolid de lux dat în dar (de fapt, a fost o cedare a dreptului de folosință, auto rămânând înmatriculat pe Marelvi) de actualul deputat PNL Mihalescu lui Gheorghe Flutur să facă naveta „în siguranță” la București, 2009-1010, în interesul județului Suceava, ți-o mai amintești? Bolidul cu care Flutur căra, printre altele, şi amante în apartamentul deputatului Neluțu (ăla de-l ține în brațe pe varanul de Manole) şi uneori în apartamentul senatorului vostru denumit „gloaba de Radauți”. Vorbesc de apartamentul din Hotelul parlamentarilor unde şoferul lui Flutur (şoferul de la CJ care a plecat, nu ăla care căra valizele de la DS prin toată țara sau de ăla mortu’) îi făcea masaj la tălpile bătătorite de atâta „turat motoare și călcat la pas prin județ”. Nu vorbesc nici de camera alternativă închiriată cu ziua de la Radisson Blue (5 stele) unde Flutur îşi trimitea fostul lui şofer din Minister (ăla cu revelioane prin GH) să pornească aerul condiționat, citez foarte puțin din „memorie” ca Sandrinio Neagu (Monitorul-SRI-PNL, aşa se laudă ei, eu nu cred!): „…să facă frig…”, ca apoi Flutur să încălzească instalația la amante. Bolidul, parcă era un Audi Q7, negru, motor mare, așai? Oare… ce a dat simbolic Flutur la schimb, îți amintești? Cumva postul de funcționar public de şef ITM Suceava, ptr tănărul specialist domn Harja – ginerică a lui Mihalescu? Oliver, tu mai ştii că batrănul Hrincescu (Cromtel) își permite să-l sune direct pe Gheorghe Flutur să-l ia la rost că nu l-a pus partener media pe afișele de la evenimentele cultural-artistice din calendarul cultural intitulate „chiciuri” – în mandatul lui Nechifor”? Oare Cromtel nu e dependent de Mihalescu ca să mențină „ceva anume” cu Gheorghe Flutur. O sa -ți spun altă data ce. Nu cred că am vorbit de acționariat PNL, sau că ar fi Flutur acolo! Am vorbit de dependența lui Hrincescu de deputatul PNL Mihalescu. Punct. Recitește, te rog, amplul studiu făcut de mine și postat mai sus, referitor la „independența” mass-mediei sucevene. Alo, dacă nu sunt dosare la Binom, oare Autoprotecția ce zice?

   Răspunde
 8. Sma

  Poate nu le-a ieșit pasienta la alegeri şi acum vor să-l lege de gard sau să-l scufunde postul TV nest, ca de spălat au fost ceva bani că despre acrobații manageriale „apolitice” şi funcționari neimplicati am mai băut de ma doare gâtul de patroni ciobani de media

  Răspunde
  • Gicu

   La TV Radauti și Tele9 nu sunt ciobani. Oamenii ăștia au avut funcții mari. Aia sunt la voi la Marginea.

   Răspunde
 9. Ion L. Lungu

  Doar nu degeaba se dau presarii oameni de dreapta. Au viziuni liberale îndreptate spre banu gros. Ar trebui făcută o statistică despre care firme de presă au luat cei mai multi bani de la instituția lui Flutur și pentru ce anume. Am înțeles ca în mandatul trecut mai dădea şi cate 300 euro pe lună la fiecare ziarist chiar la el în birou. Ziariştii corecti de ce nu refuzau?. Ziariştii sunt sufletul corupției in Romania. Băieții din SRI oare nu au imagini „periculoase” din biroul lui Flutur, de ce nu le arată? Bine zici Titi Popescu oare pe ăștia din SRI nu-i verifică nimeni dacă nu au „preferințe”?

  Răspunde
 10. Titi Popescu: ”Candidat de primar, la Sonnenhof: ...sunt prieten cu Helvig”

  SRI deține foarte multe dovezi despre ziariştii şi politicienii corupți din Suceava. Dar i-au „raportat” la DNA doar pe cei cu care nu aveau „relații apropiate” și care prezentau interes mediatic în 2014-2015, conform stategiei naționale anticoruptie „a unora” si pentru a putea da exemple de „aşa nu” la fraieri. Pe ceilalți, chiar i-au învățat cum să se păzească de alți colegi de-ai lor. Oare Flutur și camarila de ce stăteau la discuții prin birourile CJ, dar chiar și pe terase, cu scule specializate de bruiaj. Tare curios aş fi dacă s-ar difuza la TV ceva imagini cu niște întâlniri „protocolare” dintre unii ofițeri superiori și unii politicieni locali la Restaurant Sonnenhof, să vedeți ce justificări pertinente se inventează. A fost vorba de sigurantă natională, e SSID, e clasificată discuția din întâlnirea aia. Sau ce interesant ar fi dacă s-ar da publicității unele copii ale unor sesizări clasate (pentru dosarele DNA ale unora), dar folosite ca probe în dosarele altora. A „muşcat-o” şi fosta şefă DNA. Na…vroia titularizată pe post! Sau…nu v-ați întrebat de ce nu apar probele solide pentru dosarele procurorului Dumitru Dâmbu, naşul deputatului PNL Bogdan Gheorghiu, cică şi … patronul Bucovina TV. Mai ales că Dâmbu făcea o greșeală majoră, respectiv nu prea schimba masa în localurile pe care le frecventa. Deci ar trebui să existe tot, nu doar ambientale parțiale! Iar la Flutur în birou Dâmbu vorbea cu voce tare, inclusiv de gagici și despre cum să scape de soții acestora sau de alți adversari. Doar erau confidenți intimi…nu degeaba era denumit de toți într-un anume fel! Alo, DPI, DPM sau cu s-o fi numind departamentul ăla de protecție internă sau autoprotecție, verificați băi ce e la voi în ogradă! Și câte şi căte şi câte mai sunt…

  Răspunde
  • bineînțeles, tot...Titi Popescu

   A uitaşi, era vorba de…fostul patron al Bucovina TV. Ultimele rămășițe de actiuni au fost date la schimb pe o funcție de demnitate publică (dar cu clauză de „implicare şi coordonare de la distanță”). Negociere în 3 garantată cu „tăcerea” celui de-al 4-lea! Curând…termenii negocierii și personajele. Noutăți maxime! De fapt nu, că-s aceiași…

   Răspunde
 11. Titi Popescu

  Despre țigările pe Ucraina (…şi nu numai) din perioada 2007-2012 sau despre valizele cu bani transportate de șoferul DS Sv şi personal al unui politician local, știe cineva ceva? Sau sunt doar mituri? Alo, autoprotecția?

  Răspunde
 12. Titi Popescu

  Îi rog, frumos deocamdată, pe cei 3 domni, cel de la radio Virgin, pe cel de la Ziaruldepenet şi pe nea’ Gicu să se plimbe puțin pe nişte site-uri porno ca să nu aglomereze traficul degeaba aici! Cei 3 domni, respectabili dealtfel dacă nu forțează nota ca Ioan Manole pe Facebok, ar fi bine să evite acest site, cel puțin o perioadă, că se bagă în seamă aiurea şi fură olecuță de curent…Dar vor avea astfel şi mult timp liber să mai mulgă puțin netul şi să afle apoi şi cum e cu HD-ul. Aici nu vor afla în mod sigur! Vă rog frumos, domnilor profesioniști în audiovizual, iertați-mi ironia cu site-urile porno, dar mai bine mergeți pe la studio să montați ceva videotext! Nu de alta dar vă așteaptă Mogulii voştri afiliați politic, la treabă! Va mulțumesc de înțelegere! Titi Popescu

  Răspunde
 13. bineînțeles, tot...Titi Popescu

  Stimați consumatori ai publicației locale SuceavaLIVE, vă rog a reciti toate comentariile de la capăt, de fiecare dată, deoarece eu mai introduc unele replici şi afirmații la alți participanți „la trafic”. De asemenea, rog Redacția să comunice IP-ul meu doar organelor abilitate (numai la solicitare scrisă) şi să nu pună botu’ la cerințele colegilor lor corupți de breaslă ptr că aceştia nu mai pot verifica IP-uri în mod legal. A trecut vremea şmecherelilor din presă şi din politică! Mai mult, dacă doriți, vă dau acceptul să redactați materiale de presă cu informații din aceste comentarii. Dacă sunteți cercetați sau dați în judecată ptr calomnie vă rog să mă indicați ca martor sau să-mi cereți doar probe, după necesitate. Dacă am percheziții am să vă anunț că să-mi trimiteți portocale, la beci! Vă urez succes şi la mai mare! Să auzim numai de bine…! Deci, continuăm seria dezvăluirilor! Cine se mai bagă în horă…? Puteți să mă momiți! Ia să vedem…Manole, fii tu primul deştept! Dacă se bagă Bogdan Bicsi, lui nu-i răspund, că el a ajuns deja la stadiul de „mi se rupe”, aşa că nu are rost! Lipitorii de afișe de la PNL, normal ar fi să stea doar pe Facebook. Apoi… poate vrea ceva domnul ofițer superior! (n.r. domnul ofițer ar fi mai bine să mă cheme la sediul instituției sale)!

  Răspunde
 14. Titi Popescu

  Ia auziți ce chestie zice altul la care „i se rupe”, deşi doar parțial, dar vrea să dea impresia că i se rupe total: „Să sperăm că se va afla adevărul foarte curând. Am o foarte mare speranţă că se intră pe un drum pe care adevărul nu mai poate fi ascuns. Nu numai acest adevăr, ci toate adevărurile. Se va afla adevăr cu adevăr. Mai sunt puţini care nu înţeleg o semnificaţie extrem de importantă a votului din 11 decembrie: oamenii nu mai vor să trăiască în teroare. (…) Oamenii care au votat au zis că vor să trăiască într-o ţară liberă, în care dacă furi te duci la puşcărie, dar dacă nu încalci nicio lege poţi să dormi liniştit. Şi eu cred că unii nu înţeleg că s-a pornit acest val. E treaba lor că nu înţeleg. Dar valul este greu să fie oprit. Aproape imposibil. Sper că va fi adevăr cu adevăr scos la iveală”, a spus Liviu Dragnea, marţi seara, la Antena 3, unde a prezentat punctual măsurile ce urmează să fie aplicate şi care sunt cuprinse în programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile parlamentare din decembrie 2016″. În afară de chestia adăugată cu PSD-ul şi cu programul lor de guvernare, mie mi-a plăcut restul! Și nu-s cercetat penal şi nici nu-s condamnat ca el, dar vreau să se afle adevărul iar romanii să nu mai trăiască sub teroarea impusă de unii la comandă. Cică…străină, pe naiba! Asta cu „aşa ne cer partenerii strategici” e vrajeala unora din PNL, şi susținătorilor lor, care vor să-și motiveze acțiunile aberante ale instituțiilor de forță şi ale „statului de drepți”! Comentați vă rog… Hai Manole, apoi nea Mitică Dâmbu, apoi lipitorii de afișe şi camarila lui Flutur, ceva găozari falși şi şpăgari, şi abia apoi restul plebei din Suceava. Lasa-ți elitele corupte ale Sucevei întâi…Sunt convins că nu o să mai comenteze nimeni, primul, aici!

  Răspunde
 15. intrebare..

  Adica, distinsule domn Titi Popescu, vreti sa spuneti ca doar PNL are dubiosi prin componenta?

  Oare nu aceasta este o caracteristica generala a partidelor din Romania si implicit din zona noastra?

  Nu credeti ca de interes ar fi sa ne povestiti si despre regimul Nechifor?

  Ca vad ca stiti multe lucruri.

  Toate cele bune.

  Răspunde
 16. Titi Popescu

  A durat puțin, ptr că în prima fază am încercat din răsputeri să-mi dau seama cine este Nechifor şi ce regim a avut sau condus? Apoi mi-am amintit cine ar putea fi! Asadar… orice doriți să aflați, întrebați-mă…

  Răspunde
 17. intrebare..

  Mereu am crezut ca legaturile acestea sunt transpatinice.

  Domnule Titi Popescu, pareti in tema. Legaturile bolnavicioase care ucid sansa Romaniei de a ajunge din urma Occidentul ca nivel de trai si de dezvoltare tin cont de partid, sau personajele isi vad interesu propriu si dincolo de culoarea partidului? 🙂

  Răspunde
  • Titi Popescu

   Pentru că m-ați luat cu „distinsule domn…” aş fi vrut să vă complimentez şi eu dar nu pot să vă apelez cu „distinsule domn…Întrebare”. Remarc faptul că aveți întrebări legate de principii, aspecte şi filozofii care mă frământă şi pe mine, dar care mă pun în imposibilitatea de a vă acorda un răspuns elevat acum, pe măsură așteptărilor Dvs, dar şi din alte varii motive. Faptul că vă par a fi în temă mă trimite cu gândul că sunteți o persoană profy, pe anumite domenii. Momentan, apreciez că, întrebarea este puțin prea „servită”, iar răspunsul scurt se regăsește deja în întrebarea Dvs. Cu stimă. Al Dvs, Titi!

   Răspunde
 18. intrebare..

  Domnule Titi, raspunsul poate s-ar gasi, insa astept si cateva detalii legate de aceasta presupunere a mea, confirmata de dvs.

  Nu-i vorba, dar la cate ati spus mai sus, mi-e greu sa cred ca sunteti strain si de aceaste elemente.

  Răspunde
  • Titi Popescu

   Deloc, stimabile domn „Întrebare”. Dar aveți posibilitatea să mă abordați personal, recunoașteți. Unul întreabă şi altul scrie, e simplu! Nu cred v-ar fi greu! Dvs dacă aveți de opinat ceva judecăți de valoare, vă rog, înşirațile…. Aici nimeni nu vă ştie identitatea!

   Răspunde
 19. Titi Popescu

  Stimate domn, tot acolo unde știți că mă găsiți! …acasă, la birou, pe stradă, oriunde… Dacă chiar vă doriți, sunt sigur că puteți!

  Răspunde
 20. Titi Popescu

  Maestre, v-ați culcat să vă pregătiți pentru o zi încărcată sau ați trecut pe Facebook?

  Răspunde
 21. intrebare..

  Domnule Popescu, daca v-as cunoaste, probabil as sti unde va gasesc. 🙂

  Insa imi sunteti strain, va cunosc doar prin intermediul acestor comentarii..

  Răspunde
 22. Titi Popescu

  Rezultat. Ups, Nănaşul lui Bilică, tot în categoria maeștrilor intră. Haita e haită!

  Răspunde
 23. Titi Popescu

  Rog Redacția să elimine comentariile fizicienilor, scriitorilor varani şi copiilor, dacă doresc o colaborare de lungă durată! Dacă nu, poate fi făcută şi din exterior…în 24 ore!

  Răspunde
 24. Alt Gigel, cel autentic

  Pe-aici toata lumea se da drept Sebi Ghita!
  Pai, ba fratilor, ala-i din Ploiesti, ba! De unde s-a facut prima oara la noi Republica.
  Tu, domnu Ti-ti-ti-ti (nici nu mai conteaza Popescu, Ionescu, Vasilescu, Tufescu, Basescu…, tot un drac!) de unde si cine esti? Ca ai umplut spatiul oamenilor astora cu mari dezvaluiri.
  Dar vezi cum? Smechereste. Adica, e cutare cu tigarile din Ucraina… Dar zi-i, domnule, pe nume, nu ma trage pe mine de limba, ca eu nu stiu despre cine vorbesti! Daca tot vrei sa dezvalui ceva…
  Adica ce, vrei sa spui ca ai tacut? Atunci fac ceva pe onoarea ta!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.