Vineri, 26 septembrie, la Camera de Comerț și Industrie Suceava, va avea loc a doua ediție a conferinței Afaceri.RO Suceava, unul dintre cele mai ample evenimente de business din județul Suceava.

Vor fi prezente personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România.

În preambulul acestui eveniment economic, invitat special va fi domnul Ministru Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene care va vorbi despre următoarea perioadă de programare 2014-2020.

Temele abordate de invitați vor face referire la fondurile europene din perioada 2014-2020, ce înseamnă cu adevărat managementul proiectelor, Business Angels: o alternativă pentru dezvoltarea afacerilor, importanța managementului financiar pentru un antreprenor, rolul clusterelor în dezvoltarea regională, națională și internațională și importanța capitalului uman în dezvoltarea afacerii.

Pe parcursul evenimentului se va organiza o sesiune de networking, unde participanții vor avea ocazia să își prezinte business-ul, dar și să identifice potențiali parteneri de afaceri, precum și o serie de workshop-uri practice pe temele menționate mai sus.

Lista completa a speakeri-lor, programul evenimentului, dar si alte detalii sunt disponibile pe pagina web a conferinței: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2014/. Înscrierile se pot face până la data de 25 septembrie, pe site-ul conferinței www.afaceri.ro și la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, str. Universității nr 15-17, telefon: 0230/521506, e-mail: cci@ccisv.ro . Persoana de contact: Carmen Fediuc, Manager de Proiect tel.: 0747.496.010, e-mail carmen.fediuc@ccisv.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.