Luni, 29 septembrie, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un localnic de 43 ani, despre faptul că în perioada 01 – 28 septembrie, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă a locuinței, care nu era asigurată, mai multe bunuri.

În urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti a fost identificat autorul faptei ca fiind un tânăr de 20 de ani din localitate, care a recunoscut că a sustras ustensilele mecanice, pe care le-a valorificat unei persoane din municipiul Vatra Dornei, cu suma de 640 de lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că suspectul este și autorul unui furt comis în aceeași perioadă, din magazia unui şantier din localitate, de unde a sustras scule și alte ustensile, pe care le-a valorificat unei alte persoane din municipiul Vatra Dornei.

Valoarea totală a bunurilor sustrase este de 3.980 de lei, acestea fiind recuperate și restituite părților vătămate.

Față de suspect s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat, fiind reținut pentru de 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.