Stelian Gabriel Rotari, bărbatul de 31 de ani din comuna Marginea, bănuit că și-a omorât un amic și l-a ascuns într-un beci, și-a recunoscut parțial vina. Acesta recunoaște că l-a bătut pe Maricel Zlotar, dar neagă restul acuzațiilor.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public privind cazul unui «bărbat dispărut, găsit mort într-un beci pe raza localității Marginea», confirmăm faptul că la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-a constituit o cauză penală în vederea efectuării de cercetări cu privire la infracțiunea de omor, privind decesul unei persoane de sex masculin pe raza localității Marginea. În prezent se efectuează urmărire penală in rem, cu privire la faptă, pentru a se stabili circumstanțele în care a decedat victima, pentru identificarea eventualului autor al faptei şi pentru stabilirea existenței răspunderii penale”, transmite un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Din cercetările polițiștilor, între Stelian Gabriel Rotari şi Maricel Zlotar exista o relație de amiciție, iar în toamna anului 2017, în timp ce aceştia consumau băuturi alcoolice la locuința lui Rotari, între cei doi a intervenit un conflict spontan. Astfel, cel dintâi l-a lovit pe Zlotar, provocându-i leziuni care au dus la deces, apoi a ascuns cadavrul în beciul locuinței sale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.