Marți, 26 februarie,  la Vatra Dornei, a avut loc ședința tehnică cu autoritățile și o sedință publică deschisă în care s-au discutat următorii pași pentru Via Transilvanica în județul Suceava.

Autoritățile prezente, printre care mai mulți primari și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheroghe Flutur,  și-au declarat tot sprijinul pentru proiectul ambițios care iată, devine astfel și proiectul sucevenilor.

S-au discutat aspectele tehnice și responsabilitățile necesare implementării în teren a traseului prin marcarea din kilometru în kilometru cu borne de andezit, semne indicatoare și alte tipuri de marcaje.

Președintele Consiliului Județean a declarat că s-a stabilit că se vor promova hotărâri de consilii locale pentru a se marca aceste trasee din cadrul Via Transilvanica.

Evenimentul din data de 26 februarie a fost organizat  de Asociația Tășuleasa Social, cu sprijinul Consiliului Judetean Suceava și al Instituţiei Prefectului Suceava, și s-a desfășurat  în prezența ambasadorului proiectului, Tibi Ușeriu, și a reprezentanților partenerului strategic al proiectului Raiffeisen Bank și ai companiei EGGER, în calitate de partener principal.

Asociaţia Tășuleasa Social, cu un istoric de peste 18 ani, a dezvoltat proiecte de voluntariat în domenii extinse, de la educaţia cu privire la mediul înconjurător, la promovarea unui stil de viață activ și educația civică a tinerelor generații, atât în mediul urban, cât și cel rural.
Principalele proiecteTășuleasa Social sunt: acţiuni de împădurire, ateliere cu copii din campusul propriu, școli de mers pe munte, competiţii sportive.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.