Partidul Social Democrat și-a lansat ieri candidații la primăriile din zona Câmpulung Moldovenesc, în prezența a sute de simpatizanți, care au venit aici pentru a-și susține colegii de echipă.

Simpatizanti PSD Cîmpulung Moldovenesc

Senatorul care reprezintă această zonă de munte, chestorul Neculai Bereanu, le-a mulțumit celor care și-au rupt din timpul lor liber pentru a fi prezenți la această lansare.

„Astăzi, la Câmpulung  Moldovenesc, suntem împreună pentru a-i susține pe candidații noștri. Au trecut patru ani de la ultimele alegeri și iată-ne din nou în această zonă unde, ca PSD, cred că ne-am făcut datoria. Din punctul de vedere al activității Consiliului Județean Suceava, al președintelui Cătălin Ioan Nechifor și al Partidului Social Democrat, cred că ne-am făcut datoria. Am susținut, așa cum am promis, fiecare localitate fără să ținem cont de culoarea politică a primarului. Fiecare localitate merită o atenție importantă din partea PSD și al președintelui Cătălin Nechifor. Cu siguranță lucrurile ar fi stat mai bine dacă erau primari PSD. Pe 5 iunie putem îndrepta lucrul acesta pentru anii viitori”, le-a transmis Bereanu celor prezenți.

Totodată, deputatul PSD de Suceava, Cezar Cioată a declarat că, este convins că în această zonă există doar oameni de ispravă care pot administra localitățile în așa fel încât oamenii să fie mulțumiți.

„Să nu uităm ce au făcut cei din PDL și unde au dus țara. Ei știu doar să ia, ei nu știu să ofere. Să fim realiști, PDL nu a dat niciodată nimic, doar PSD a făcut asta. PSD a dat, PNL a luat. Să ne gândim bine ce facem și să vorbim cu cei din jurul nostru și să le spunem care e adevărul. Am venit aici să îl susțin pe prietenul meu cel mai bun și colegul meu de serviciu, pe Adrian Posa care, vă spun eu, că e un băiat de toată isprava, care poate face multe pentru voi. Nu a făcut de râs nici meseria și nici oamenii cu care a lucrat”, a spus deputatul Cezar Cioată.

Adrian Posa candidat PSD Primaria Cîmpulung Moldovenesc și senatorul Neculai BereanuCandidatul pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Moldovensc, Adrian Posa a spus că are un proiect important pentru câmpulungeni prin care își dorește să reclădească acest municipiu care, altădată, era înaintea municipiului Vatra Dornei, iar astăzi este în urma lui.

„Îmi doresc un Câmpulung Moldovenesc reclădit, care să fie un centru de dezvoltare pentru toată zona, vreau un Câmpulung european cu standarde europene pentru locuitorii de aici. Orașul se poate dezvolta și cu ajutorul comunelor din jur și poate da mult mai mult și are dreptul la mai mult. Anii pierduți până acum trebuie să îi recuperăm. Voi fi pe capul colegilor de la București și Suceava pentru a obține finanțările de care avem nevoie. Orașul are nevoie de investiții și de infrastructură europeană și de mult sprijin județean. Eu vreau să schiez în zonă și să construim un domeniu schiabil unde să atragem turiștii. Dar avem nevoie de integritate și profesionalism, lucruri pe care eu și echipa de consilieri locali, cu sprijinul necondiționat al președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, le putem oferi”, a spus Adrian Posa.
DSC_0052Fostul prefect al județului Suceava, Florin Sinescu a declarat că, cel mai important este ca cei din PSD,  care formează o echipă, să fie uniți, nu să existe un lider „atotoștiutor”.

„A fost o onoare pentru mine să fiu reprezentantul Guvernului Ponta în teritoriu, un guvern care a făcut lucruri importante pentru țară. Atât Cătălin Nechifor și echipa sa, cât și eu, am susținut întotdeauna  toate primăriile din județul nostru. Sigur, urmează examenul din cinci iunie, un examen pe care ni l-am propus să-l trecem. Eu vă cer un singur lucru: «Cereți votul cetățenilor!». Vă rog să le spuneți oamenilor ce vrem să facem și ce am făcut.

În același timp, vicepreședintele PSD Suceava, Emanuel Havrici, a spus ieri, că se află la această lansare pentru că, acest partid are cu ce veni în față.
„Colegii mei au încercat să reamintească atât neîmplinirile din perioada în care a fost o conducere liberală, cât și realizările pe care le-a avut PSD-ul. Ceea ce încearcă în acest moment adversarii politici să facă este să profite de o calitate în unele momente ale creierului uman, dar și de un defect, și anume «Uitarea».  Ceea ce se speră în acest moment este că s-au uitat toate nedreptățile de atunci. Avem cu DSC_0070ce ne mândri și avem ce spune oamenilor. Hai să fim echipa care schimbă Bucovina”, a spus inginerul Emanuel Havrici.

Cei 10 candidati pentru funcțiile de primar sunt: municipiul Câmpulung Moldovenesc – Posa Adrian; comuna Breaza – Lesenciuc Gheorghe; comuna Izvoarele Sucevei – Creuco Dumitru; comuna Moldova Sulița – Lesenciuc Ion Adrian; comuna Fundu Moldovei – Rotaru Nicolai; comuna Pojorîta – Burduhos Petrică; comuna Sadova – Zbranca Gavril; comuna Moldovița – Mortogan Cornel; comuna Vatra Moldoviței – Macovei Sorin; comuna Frumosu – Buga Constantin; comuna Vama – Gireadă Dănuț.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.